Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van mág aki ennyire rajong a...

Van mág aki ennyire rajong a rendőrös, meg kórházas filmekért, sorozatokért?

Figyelt kérdés
A brátaim mind ilyen csöpögős romantikus, vagy valóságshowkat néznek, én meg mindíg a rendőröket, meg a mentőket bámulom a tvben. A szüleim szerint megkattantam, mert amúgy egy aggódós típus vagyok, és újabban szoktam pánikolni, hogyha odakintről valami furcsa zajok jönnek, vagy valaki álmában kiabál éjjel. Ez nekem is ijesztő, de amikor nézem akkor meg imádom, és mondjuk ha leülök az ID discovery elé akkor nehezen robbantanak ki onnét. Én meg mindig azzal szoktam védekezni, hogy hasznos dolgokat is lehet tanulni ezekből a filmekből. De sosem látom, vagy hallom, hogy valaki rajtam kívül ilyeneket nézne. Szeriintetek is megkattantam? 14/L
2011. jún. 16. 14:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Például én! Nagyomn szeretem a kórházasakat, sokat lehet belőlük tanulni. Nem kattantál meg.................
2011. jún. 16. 14:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

az ID-t én is szeretem, az a sok VÉR, KÓRHÁZ, DIAGNÓZIS....

Hhhmmmmmmmmmm....

2011. jún. 16. 14:30
 3/12 anonim ***** válasza:
én a kishúgommal szoktam nézni, aki 7 éves és ő is imádja
2011. jún. 16. 14:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Na köszi, azért találtam valakiket :)
2011. jún. 16. 14:32
 5/12 anonim ***** válasza:
az id már önmagában investigation discovery :D de am én is bírom, bár főképp a szellemjárást szoktam rajta nézni
2011. jún. 16. 14:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Rengetegen néznek ilyeneket... Én is ezerszer jobban szeretem mint a romantikus, már ezerszer eljátszottakat.
2011. jún. 16. 19:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten csak ilyeneket nézek, utálom a nyálas, vagy éppen eröltetett poénos filmeket, jah, és azt sem, ahol csak az a cél, hogy betojj tőle. nincs semmi értelmük.az ilyen filmeknek legalább van értelmük, és sok mindent meg is lehet belőlük tanulni.:D
2011. jún. 16. 20:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Én 10-14 éves koromig horror függő voltam, attól az orvos tiltott el, mert 14 évesen fél év alatt 2 pánikrohamom volt annyira megijesztettek. Teljesen idegroncs voltam. Amikor feküdtem az ágyba, vagy széken ültem mindig rángattam a lábam mintha remegne, csak sokkal gyorsabban. Nagyon nehezen tudtam leszokni róla.

Azóta csak ilyen kaliberű műsorokat nézhetek amik a bűnüldözésről szólnak. Én minden nap vagy 3 órát ID-t nézek.. Ezen kívül a kedvenc műsorom a Gyilkos elmék, Gyilkos elmék: Alapos gyanú, Gyilkos számok, Castle, A Mentalista, CSI összes. A Grace Klinikát régen néztem. ÉS mint említettem az ID-n mindent, ami csak jön. Imádom.

Jövőre érettségizek és első helyre a Rendőrtiszti Főiskolát jelölöm Kriminológia szakirányú képzésen. De még a bűnügyi nyomozón is gondolkodom.

2011. jún. 17. 09:02
 9/12 anonim ***** válasza:

nézd, ez teljesen normális! csak a hozzánk hasonló többi fiatal a Való Világot, meg hasonló borzalmas szarokat néznek, így ritkaságnak számítasz te is én is.

Ez sajnos a mi társadalmunk szégyene, hogy előre megtervezett, és kitalált, Don Pedro Padra Fos -:)-

jellegű borzalmas állatság jelentik számukra a tévénézés örömét

A ID magában is tökéletes, a sok vérrel, krimivel, kórházzal és bűnüggyel.

Ellenállhatatlan...

2011. jún. 17. 20:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Na akkor jó, ha valaki nézi rajtam kívül is :) Utolsó előtti: Hajrá!
2011. jún. 18. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!