Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez mitől lehet? Más is így...

Ez mitől lehet? Más is így van vele? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Ez kb. így van már több mint egy éve, és nagyon zavar.

Amikor arról van szó, hogy megyek valahova (pl. barátokkal kirándulni, vagy csak egy távolabbi városba, lényeg, hogy egy "jó" programra), először majd megőrülök, hogy úristen, menjünk már, nagyon jó lesz, majd kb. 1 nappal "az esemény" előtt teljesen az ellenkezője lesz: bármit megadnék, csak hogy ne kelljen oda elmennem, keresem a kibúvókat, és a végén az utolsó pillanatban le is mondom a programot.

Már többen is szóvá tették ezt, ami rosszul esik, és próbálok ellene tenni, de nem tudok.

Ez csak a saját hülyeségem, vagy más is így van ezzel? Vagy mi ez?

2011. jún. 14. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
én legtöbbször akkor vagyok igy,amikor a szüleim az nap minden 5 percben megkérdezik,hogy hova megyek,kivel és mit fogok csinálni.22 éves vagyok,és ez már nagyon idegesit.ezt el is mondom nekik,ők megharagszanak,nekem meg mindentöl elmegy a kedvem.Sokan azt mondják,minnél kevésbé vágyunk valahova,annál jobban fogjuk érezni magunkat.Ebben van igazság.Nem éri meg lemondani,hisz sose tudhatod milyen jó dolog fog veled ott történni,ahova semmi kedved nem volt menni.
2011. jún. 14. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez velem is így van.Szerintem az lehet az oka,hogy amikor tervezed a programot először csak a jó dolgokra gondolsz,h milyen jó lesz.Csak később jut eszedbe,hogy mi lehet benne a rossz és akkor elkezdesz azon idegeskedni és elfelejtesz a jó dolgokra gondolni.Én legalábbis ezt figyeltem meg.:)
2011. jún. 15. 15:38
 3/4 anonim ***** válasza:

A rossz dolgoktól/kudarctól való félelem,

megöli az életet,és nem szabad hagyni...;)

"Az életben sokszor lesznek olyan helyzetek, amikor félni fogsz. A félelem érthető, de ha nem dolgozol azon, hogy legyűrd, nagyszerű dolgokat veszíthetsz el." Olyan széép,és olyan igaz.*__*

2011. jún. 15. 19:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. jún. 16. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!