Miért ilyenek velem?

Figyelt kérdés

Üdv!

Félév óta, 4 osztálytársam folyamatosan csesztet, mindenért én vagyok a hibás, rám kennek mindent..

Ha meg mondok valamit (nem nekik, másnak) rögtön odaordítják, hogy "Téged most ki kérdezett?" Szóhoz sem hagynak jutni, és még meg is kérdezik, hogy mért nem szólalok meg egész nap...

Meg azok a folytonos óvodás szintű csúfolódások..

Nagyon kedvelt "becenevem" a körükben a "zsidó" szó... Nem értem mért pont zsidó, amikor magyar állampolgár vagyok, de mindegy.... Mindig ezzel jönnek.. Meg szerintük én vagyok a legnagyobb "kocka" az osztályban, mert 1-2 órát otthon leülök gépezni, és néha a facebook -ra is felnézek.

Ők viszont napi 4-5 órát is a FB előtt ülnek..

És mindezt a sok szidást, trágár szavakat még viccesnek is találják, mert olyan harsányan nevetnek rajta, és észre se veszik, mennyire rosszul esik ez nekem... Kínomban, már egyszer kétszer nevetek én is, és akkor jön még egy kérdés; "Te meg mi a f***ért röhögsz?"..

Nem értem mért ilyenek, ha együtt vannak, mert külön-külön mindegyik normálisan viselkedik velem, (az egyik múlthéten még egy fagyira is meghívott.) de ha akár a 4 közül 2 -en vannak, akkor már én vagyok a szar, a minden.

Magyarán se engem, se az érzéseimet nem nézik sz*rba se..

És még azt se mondhatom, hogy hátrányos helyzetű lennék, hogy ezért szivatnak engem folyton.

Ha meg beköpöm őket az oszt. főnöknek, akkor 1-2 hétig kussban vannak, de utána kezdődik elölről..

Meg szokták kérdezni, hogy mért nem szólok vissza, vagy ha olyan, mért nem ütök vissza.

Ilyenkor vagy nem szólok semmit, vagy azt válaszolom, hogy nem szeretek verekedni. (én többek között ezért is váltottam iskolát, mert a másikban heti szinten verekedésbe kerültem). Ezáltal, azt hihetik rólam, hogy gyenge vagyok, aminek hangot is adnak, meg a tipikus "ha kemény vagy gyere!.." mondatok, minden, de itt (szerencsére) még nem verekedtem, nem is tervem, pedig Judora (cselgáncs) és karatéra is jártam.

Szal ez nagyon rosszul esik nekem, és nem tudom hogy tudnám őket erről a rossz szokásukról őket.. Néha már tényleg elhiszem, amit rólam mondanak :(

Mit tehetnék? Iskolát nem akarok váltani.

Köszi hogy végigolvastad! Ha tudsz valamit, írd le pls.

(Próbáltam őket levegőnek nézni, de odajönnek hozzám, és ott mondják, vagy órán.)

13/F

2011. jún. 14. 15:08
1 2
 1/11 anonim válasza:

Szerintem a szüleidet kérd meg, hogy beszéljenek az osztályfőnökkel, ha ő tehetetlen (vagy annyira béna, hogy nem tud mit tenni velük), akkor pedig az igazgatóval.

A leírtak alapján ők a "falu bikái", a tanárok dolga volna visszafogni őket. Azon viszont tényleg gondolkozz el, miért van, hogy egy másik iskolából el kellett jönnöd, és most pedig ugyanazzal a problémával küzdesz. Mindezek mellett könnyen lehet, hogy nem benned van a hiba, csak állandóan kifogod ezeket az állatokat.

+1 megjegyzés:

A zsidó egy vallás (ugyanúgy, mint pl. a kereszténység és a budhizmus), nincs köze hozzá, hogy magyar vagy-e vagy sem.

2011. jún. 14. 15:17
 2/11 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy egy vallás, csak siettem leírni ezt az egészet.

Amúgy én a keresztény vallás hívője vagyok, mint ők is.

2011. jún. 14. 15:24
 3/11 anonim válasza:

Egy ideig azt hittem osztálytársam vagy, még a becenév is stimmel csak a suliváltásos résztől nem ha csak nem 2.-ban váltottál osztályt... Egyébként nem kell velük törődni ne vedd magadra a sértéseiket. Mond meg nekik hogy attól hogy nagy a pofájuk még nem lesznek menők és sajnálod őket hogy ilyen kő bunkók

U.i.: csajoknak nem ilyen pasi kell kivéve ha mazochista a csaj

Lilla 13/L

2011. jún. 14. 19:56
 4/11 A kérdező kommentje:

Mármint a "pasi"-s rész rám, vagy rájuk értetted? :D

Köszi a válaszokat

2011. jún. 17. 17:05
 5/11 anonim válasza:
rájuk egyáltalán tudod mi az a mazochista ? :D
2011. jún. 18. 20:53
 6/11 A kérdező kommentje:
tudom, csak biztosra akartam menni >_>
2011. jún. 19. 10:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a south park miatt ovodás szintű-e, de mi még 19 évesen is szotunk zsidozni az osztályban. Kb olyan ez mintha valakit le buzeránsoznál vagy hasonlo :D (35 fős fiu osztály szoval az értelmi szint megvan :D:D:D)

A többiek meg ha megint elkezdenek cseszegetni szólj vissza nekik valami frappánsat. Lehet, hogy éppen azért cseszegetnek mert nem szólsz vissza és azt hiszik, hogy félsz tőlük. Engem is cseszegettek ilyenért régebben de pár jó visszaszólás után abbahagyták mert nem várták, hogy reagálok és meglepettségükben inkább csak anyáztak egyet (ezzel persze kimutatták, hogy mekkora büdös parasztok valójában :D), vagy elfordultak. Az a lényeg, hogy ne nagyképűen vagy ugrálva mondjad, mert akkor előfordulhat, hogy fel fognak pofozni. Csak valami jópofát szólj oda nekik akár csak úgy motyogva félénken, hogy éppen meghallják. Ha van kedved rajtam gyakorolhatsz :D

Egy másik módszer, hogy a cseszegetéseik ellenére kedves vagy velük úgy teszel mintha észre se vennéd a dolgot. Ettől is meg fognak lepődni szerintem, bár ha tényleg ennyire zsidóóznak akkor ez kicsit nehezebben kivitelezhető dolog (leglaábbis nekem biztos 2 perc után elborulna az agyam).

2011. júl. 1. 12:59
 8/11 anonim ***** válasza:
18/f előző voltam, ez lemaradt :)
2011. júl. 1. 13:01
 9/11 anonim ***** válasza:
kezdj el sportolni és verd őket sz*rrá. nekem bejött:)
2011. júl. 3. 14:46
 10/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Utolsó előtti: Köszi, ezen elgondolkodtam :D

Utolsó: Judozni jártam (cselgáncs) 3 évig, Am, ha megverem valamelyiket, rögtön beköpnek ofőnek, de azért kösz :D

2011. júl. 18. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!