Bunkósság lenne lekérni tőle a szintetizátorát?
Figyelt kérdés
Az enyém már nem jó és szeretnék kicsit zongorázni a nyáron.. persze csak hobby szinten. Az egyik barátnőmnek pedig van... de nem tudom ez nem bunkósság?Mégis hogy kérhetném el a szintetizátorát vagy szerintetek nincs ezzel gond?
(most nincs pénzünk újra..de amint vissza kéri visszaadnám persze, nem örökbe kérném, csak így a nyárra)
2011. jún. 13. 19:46
1/2 anonim válasza:
Kérlek, ne bántódj meg, de én semmi szín alatt nem adtam volna kölcsön senkinek se a basszusgitáromat. A saját hangszerét úgy kezeli általában egy ember, hogy "irigy rá".
Javaslom ne kérj kölcsön hangszert senkitől, mert nagy bizonyossággal kudarc fog érni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!