Főzhetek jól ettől függetlenül?
Figyelt kérdés
Általában só nélkül eszem az ételeket(ha magamnak készítem).Ha elmegyek vendégségbe vagy étterembe megeszem az ételt sózva is.Az emberek többsége nem szeret só nélkül enni,ezért is kérdem én hogy ettől függetlenül lehet belőlem ügyeskezű háziasszony isteni fogásokkal?2011. jún. 10. 10:17
1/1 anonim válasza:
Én is sótlan vagyok... XD
Úgy oldottam meg, hogy a párommal kóstoltattam főzés közben, míg kitapasztaltam emnnyi sóval csináljak ezt-azt. Utána fokozatosan csökkentettem a sót, és most szinte só nélkül csinálok mindent.
Azt is megtanultam, hogy inkább legyen az étel sótlan, mint sós. Sót bele lehet tenni, de kivenni nem nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!