Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez? Mi van velem?

Bogee123 kérdése:

Miért van ez? Mi van velem?

Figyelt kérdés
Nem tudok senkit szeretni (fiúk közül) ... először azthittem hoogy azért mert tökéletességmániám van ,de valahogy nincsenek olyan jó pasik és...ha egy megteccik, az akkor is csak megteccik, nem szeretem. Egyszer volt olyan velem , hogy nagyon szerettem valakit, de a legvégén, amikor rendesen megláttam, már undorodtam tőle. Azóta nem izigulok, ha olyan jön szembe aki tetszik..egyszerűen nem tudok szeretni.. borzasztó, hogy körülöttem mindenki boldog és van valakije, nekem meg nincs ésmár nem bírok várni :'( anyira rossz így..légycii mondjatok valami jó tanácsot :)
2011. jún. 9. 15:33
 1/5 anonim válasza:
ha erzelem nelkuli lany vagy ,akkor szerinted most mit irjunk?majd minndennek eljon az ideje.addig is orulj hogy nem er csalodas.
2011. jún. 9. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. jún. 9. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne akarj szeretni, ne akarj pasit.

Meg főleg ne a másikakat nézd h milyen boldogak a párjukkal (legalábbis ne irigykedj rájuk).

Azért mondom ezt, mert saját tapasztalatom az (igaz fiúként) hogy akkor tapadnak rám a lányok (olyanok akiket tudok szeretni :D ) ha én nem keresem őket. Ha nem várom őket, akkor jönnek. Ha jól érzem magam egyedül, akkor jönnek högy jól érezzék magukat velem... Tudom furán hangzik de ez van velem.

Olyan mint a pénz: aki görcsösen kuporgatja amilye van, az szegény marad. Aki hagyja a pénzét hogy világot járjon (metafóra egy kockázatos befektetésre) az tud csak meggazdagodni!

Igazából csak annyit kell tenned hogy csináld amit szeretsz csinálni. Hiszen akkor jól érzed magad. Ha jól érzed magad, akkor meg rejtélyesen jól alakulnak a dolgok :)

2011. jún. 9. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:

"Ne akarj szeretni, ne akarj pasit. "

Ezt én írtam és könnyen félreérthető:

itt figyeld a szavak pontos jelentését: nem azt írtam hogy utálj és kerüld a pasikat :) csak azt, hogy ne az járjon a fejedben, hogy "kéne".

(Ahogy a nemnegatív nem jelent pozitivat: ott a nulla is harmadik opciónak.)

Azaz ne erőltess semmit. Ha eszedbe jut a hiány, mond magadban, "megengeded hogy megtörténjen ..." és itt úgy fejezed be hogy valami szépet elképzelsz...

2011. jún. 9. 15:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :))
2011. jún. 9. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!