Az, hogy társaságban minden könnyebben megy. Csordaszellem.
Persze utánna már késő, mégha többen (józanul, egyesével) viszakoztak volna. Borzasztó, szörnyűséges dolognak tartom.
2011. jún. 7. 23:25
2/9 anonim válasza:
Amíg csak önmagukat bántják (=megölik), addig nem érdekel. Tegyék amit jónak látnak.
De akik sajnálják őket, akiknek fáj hogy öngyik lettek: na valahol velük van a baj!
2011. jún. 8. 07:54
3/9 anonim válasza:
Egésségükre
2011. jún. 8. 09:21
4/9 anonim válasza:
azt javaslom , inkább menjenek inni ...
2011. jún. 8. 15:35
5/9 anonim válasza:
király a buli
2011. jún. 8. 23:44
6/9 anonim válasza:
Én benne vagyok!
2011. jún. 10. 15:18
7/9 anonim válasza:
Én az öngyilkosságot alapból gyávaságnak tartom. Az az ember aki öngyilkos lesz, nem mert szembenézni az éelet nehézségeivel. Mennyivel könnyebb bevenni egy gyógyszert, meghúzni a ravasz ? 1mp és kész! Ha meghalunk eldobhatjuk magunktól a szenvedést (és persze a jobb élet reményét is !!), vagy a halálunkal másra háríthatjuk.
Nos a csoportos öngyilkosságnak ehhez semmi köze. Csupán fanatizmus (esetleg valami ostoba mese miatt), vagy "mutasd meg mennyire menő vagy" dolog (bár az utóbbinak igazán sok értelme van ). Ezek pusztán id*óták, mást nem tudok mondani.
2011. jún. 10. 17:43
8/9 anonim válasza:
Ebbe az életbe nincs semmiféle remény... egy olyan rendszerben élünk ahol az életünk célja egy olyan előre meghatározott séma véghezvitele, amit emberek milliárdjai végeznek nap mint nap, de csak azért, hogy a rabszolgamunkából fent tartsák az értelmetlen életüket... ebbe a körbe minden szervezet benne van az iskoláktól a munkahelyekig a bankokig, a boltokig.. és mindet egy dolog irányít ami sokak szerint a politika, de sztem az nem a piramis csúcsa.. vagy ha igen akkor az ember a lehető leg elkeserítőbb rendszert hozta létre önmagának.. szerintem mindenkinek meg kéne dögleni, az lenne az egyetlen értelmes csoportos öngyilkosság, aminek az az értelme, hogy legalább nem teszünk tönkre egy bolygót, amin tök jól érezhetnék magukat a rajtunk kívül lévő élőlények, hiszen nekik pont megvan minden amire szükségük van ha nincs ember az a tápanyag és szaporodási lehetőség valamint élőhely.. de az ember jelenleg pont ezért a 3-ért küzd de sokkal szerencsétlenebb kivitellel hiszen még közbe le is szopatja önmagát. Persze vannak ügyesek akik ebből hasznot húznak és röhögnek de ők is a piramis csúcsán vannak de üzenem nekik h be**phatják és jobb lenne ha a piramis alja közepe felé lévő emberek inkább elkezdenének velem együtt gondolkodni, hogy hogyan lehetne egy szopásmentes önfenntartó életet létrehozni hogy ne az öngyilkosságon gondolkozzon naponta többször mindenki.....
2014. jún. 27. 18:33
9/9 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy van ilyen. Nekem mos jutott eszembe, milyen jóötlet, nem tudtam, hogy már meg is csinálták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!