Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek én real vagy...

Szerintetek én real vagy studio gangste' vagyok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
EZMIEZ?
2011. jún. 6. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
NEM!
2011. jún. 6. 22:22
 3/5 A kérdező kommentje:
kössz de ha nem tűnt volna fel erre a kérdésre vhogy nem igennel v nemmel kéne válaszolni...
2011. jún. 7. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Csáodörgés van kisapám...na mizu BRo?

te igazi vagy basz*tt..vágod ...te mindig is tudta hogy gettóban mi a pályaaa.....zsííír új dolgok csak a menők járnak.....amióta nyomom a hernyót a téren dőlnek hozzám a hasúk...tegnap nyolc kiló kaszáltam...aztán mondtam a koszos fekának: - na húzzza viszaa anyádba Geccc...én mára kerestem f*szig zsétt...nekem nem kelll a nyomoronc aprót...

Aztán mentem is vissza Comptownba..hogy megmondjam a csajom str*ciének hogy figy maa Bro..én adok egy ezrest csak máá hagyad békin a csajomat..aztan azota én futatom áám

SZoval nekem lehecc te studio Gansta ..lerepelek b*zdmeg Junóoszei..Bro..figyuzáá máá....én a valót mondom...én vagyok a real b*zdmeg....én nekem a gansta a tesó Bro...nem pedig valmi fogalom baszott

2011. jún. 9. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy balfäsz vagy.
2011. jún. 9. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!