Maximalisták! Mit tegyek, hogy ne akarjak mindig maxon teljesíteni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 20:29
1/4 anonim válasza:
semmit. Az ilyenekből lesznek a Rockefellerek, Csányik, Bill Gatesek, meg Mark Zuckerbergek. Maradj maximalista, én is az vagyok:):D
19F
2/4 anonim válasza:
Én is maximalista vagyok.Nem tudok semmit sem tenni ellene.Például múltkor éjfélig tanultam, mert másnap volt a kisérettségi, aztán hajnali 3-kor már fel is keltem, és reggel 6 óráig tanultam.Összesen 6,5 órát tanultam a két tantárgyra, de meg is lett az eredménye, jól sikerült ,megdicsértek a tanárok.:)Meg a fogyás érdekében is valamikor felkelek 4-kor, és tornázok..
3/4 anonim válasza:
Én is az voltam, de szerencsére sikerült leszoknom róla:) Egyébként ez nem baj, nem feltétlenül rossz tulajdonság! De a családomat már nagyon idegesítette ezért leszoktattak róla. Ilyen problémáim voltak pl. nincs rendesen megcsinálva az ágy, a cipők nem a helyükön vannak, és a legrosszabb hogy mindig letéptem a lapok széléről/amiket a füzetből téptem ki/ az ilyen lefegő részeket. Aztán sikerült ezekről leszokni. Még most is vannak dolgaim, amiket szeretek a helyükön tudni, de már jobb a helyzet:D Csak gondolj arra hogy nem kell mindig mindenből a tökéleteset csinálni/használni stb.. elég ha az megfelelő:)
4/4 anonim válasza:
Én minimalista vagyok, ez se jobb, de ha írsz segítek hogyan érd el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!