Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincsenek barátaim. Mit tegyek?

Nincsenek barátaim. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a gondom h nincsenek barátaim. Kicsit zákózódó típus vagyok, de ha valaki igazán megismer és megbízok benne jobban kinylílok az illető felé. Nemtudom hogyan ismerkedhetnék meg emberekkel és mit csináljak h új ismerősöket szerezzek. Minden régebbi ismerősöm megy vhova a haverokkal és én úgy kimaradok. Nemtudok menni senkivel sehova. Kérlek segítsetek. [Itt a nyár és nem akarok egész nap itthon ülni. :( ] 14/L
2011. jún. 3. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
akkor neked kell megpróbálni nyitni az emberek felé. egyszerűen csak próbálj meg kapcsolatot teremteni. de ne feledd hogy ehhez megfelelő önbizalom is kell.
2011. jún. 3. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Hívd fel a barátaidat, hogy hova mennek és mikor stb. mert te is mennél. Adj egy kicsit több bizalmat az embereknek, nem hinném, hogy bárki is bántani akarna. Ha meg mégis, akkor azt úgyis észreveszed és megszakítod vele a kapcsolatot.
2011. jún. 3. 22:08
 3/5 anonim válasza:
100%
Átérzem a helyzetedet, mert én is hasonló cipőben jártam. Ilyenkor azokra az emberekre kell támaszkodnod, akiket ismersz és szeretsz. Azért csak van legalább egy olyan ember, aki közel áll hozzád (legyen az egy barát, testvér, unokatestvér, még akár szülő is lehet), és ha már van egy ilyen ember, akkor arra tudsz támaszkodni. Elhívhatod valahová, vagy ha ő megy valahová, akkor menj vele. Egyedül nehéz ismerkedni, de ha van melletted valaki, akkor általa sok új kapcsolat kialakulhat. Neked is kell küzdeni azért, hogy legyenek barátaid, és lehet, hogy sokáig fog tartani, de kitartás!
2011. jún. 4. 00:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. :(
2011. jún. 4. 21:26
 5/5 anonim válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok, de megpróbálok tenni ellene. neked is vannak ismerőseid, akik felé már nyitott vagy. mondtad hogy ők is mennek el haverokkal, egyszerűen kérdezd meg hogy te is mehetnél-e. biztos hogy nem mondanak nem-et. először persze nem te leszel a legnagyszájúbb, de mindenhez legyenek kis rövid hozzászólásaid, és előbb utóbb megkedvelnek, megismernek, és te is bizalommal leszel feléjük. ne félj az újdonságtól ismerkedéstől, ahogy írtad itt a nyár, emeld fel a telefont és hajráá : ))
2011. jún. 29. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!