Szeretnék én is valamiben a legjobb lenni, de nem tudok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tanulásban próbáltam nem sikerült, sőt rájöttem tök hülye vagyok. Gitározni, sportolni is próbáltam, de egyszerűen bármibe kezdek rájövök hogy nem nekem van kitalálva és nem lehetek benne a legjobb... Így hát mindig visszaülök a gép elé és játszok, mert az életben mi a jó ha én semmiben se vagyok jó? 17/F2011. jún. 1. 22:15
1/6 anonim válasza:
jó vagy vmiben hidd el:) de sajnos az is lehet hogy egy egész élet alatt nem jössz rá miben:(
nincs ÖNBIZALMAD. ez az alapja az egésznek.. építsd vhogy
2/6 anonim válasza:
lehet hamar feladod. AHHOZ HOGY VALAMIBEN IGAZÁN JÓ LEGYÉL, AHHOZ GYAKOROLNOD KELL, TENNI ÉRTE, KITARTÓNAK LENNI
3/6 anonim válasza:
Mintha magamat hallanám, csak énmár 20vagyok és ennyi idősen még gázabb h nemvagyok kiemelkedő semmiben csak egyszerűen "jó". Viszont sokmindent tudok átlag feletti színvonalon űzni, mig aki a legjobb(olyan igazából nincs is mert mindenkinél van jobb) csak egy területen ér el sikereket, a többi dologban lekörözöm.
4/6 anonim válasza:
nem az a fontos, hogy "legjobb " legyél,
hogy másokat leelőzz....
magadat győzd le!
(ne űlj a géphez, az nem visz jóra)
gyakorold magad, amit szeretsz, abban!
fog menni!
Lao Ce /Tao Te King /33 vers /Weöres S ford.
Aki másokat ismer, okos.
Aki magát ismeri, bölcs.
Aki másokat legyőz, erős.
Aki önmagát legyőzi, hős.
5/6 anonim válasza:
és a művészetek? :)
rajz vagy valami? :) én az írás mellett voksolnék, dehát az én vagyok :'D
amúgy mindenki jó valamiben szerintem, amiben a többiek nem annyira ;) szóval ne add fel a reményt! :)
6/6 anonim válasza:
(előző vok)
ja és még valami... sztem se jó megoldás a gép :/ bocsi de tényleg...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!