100 millió forint megoldaná minden létező problémádat?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 16:07
11/25 anonim válasza:
De meg ám. Minden problémámat.
12/25 anonim válasza:
Nem, de lényegesen közelebb vinne a megoldáshoz.
13/25 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de megkönnyíteni az életem.
14/25 anonim válasza:
Nem, mert én egy személyt szeretnék visszakapni..:(
15/25 anonim válasza:
Majdnem. Nagy családom van és rajtuk is segítenék ha lenne sok pénzem, és akkor viszont lehet, hogy kicsit "kevés" lenne. Szerencsére más gondom nagyon nincs, illetve mindenki más gondokra érzékeny. Én jobban viselem a lelki gondokat mint a pénzügyieket.
16/25 anonim válasza:
Egyelőre azt tanúltam csak az életből,hogy a pénz mindent mególd.Nem lenne kötelező a suli,hisz már az életbe valahol lennék,népszerűség,ha beteg lennék amire drága a gyógyszer simán megvehetném,több ember szeretne barátom lenni(tudom,hogy nem őszintén csak érdekből).Szóval a pénz a mai társadalomban mindent megoldana.
17/25 anonim válasza:
Semmilyen problémámat nem oldaná meg. Csak mégtöbb lenne.
19/25 anonim válasza:
Nem, mert okosabb nem lennék tőle, érettségit meg nem árulnak (szerencsére). Könnyebb lenne, mint most, de csak az anyagi helyzetem változna, a felfogásom nem.
20/25 anonim válasza:
Nekem még 50 milla is. Tud adni valaki? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!