Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Válaszolnátok nekem erre a...

Válaszolnátok nekem erre a kérdésre?

Figyelt kérdés
14 éves vgyok lány de engem valahogy mindig többnek néznek és állandóan idősebbek szólogatnak be h jó a seggem meg stb..ennél cifrábbak pasik miért szoltok be és miért kell már ugy bámulni h "folyik a nyálatok"?ráadásul idős pasik...??
2011. máj. 24. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom úgy öltözködsz.
2011. máj. 24. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:

vegyél olyan gatyát ami nem adja ki annyira az alakod ha ez ennyire zavar...

am nem csodálom hogy annyi pedofil van, nézzetek már rá a mai 14évesekre, mondjuk én is úgy öltözködtem hogy bexarás, persze h rámtapadtak, annyi a a különbség hogy én ezen nem hisztiztem.

ha annyira zavar öltözz másképp azt kész és nem is fogsz annyira idősnek kinézni...

2011. máj. 24. 18:57
 3/4 A kérdező kommentje:

1 nem hisztizek

2 40 fokba nemfogok beöltözni

2011. máj. 25. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor így jártál kérdező... Átkozd a sorsot hogy jól nézel ki.. :D

Egyébként a legtöbb lánynak ez a célja, hogy mikor végigmegy az utcán, akkor csorogjon a férfiak nyála utána... Csak nem szokták bevallani, mert akkor leribiznék őket... De tény hogy nem kötelező szexin öltözködni, mégis ezt teszik...

Engem nem zavar, én nem szoktam megbámulni az ilyen csajokat, elismerem a szépségüket magamban és megyek tovább... Én nem növelem az önbizalmukat :D Találok magamnak amikor akarok...

Na szóval figyeld meg jól ezt az érzést, milyen is, mert egy 15 év múlva már NEM LESZEL KÉPES ilyen hatást kiváltani a férfiakból, és a legtöbb nő ezt úgy éli meg, hogy "öreg lett"...

2011. máj. 25. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!