Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Létezik olyan hogy harmad...

Létezik olyan hogy harmad naposság?

Figyelt kérdés
Hétvégén jól leittam magam, őszintén szólva életemben most voltam először berúgva, és azóta ilyen furcsán látom a világot nem tudom elmagyarázni hogy milyen de pl csinálok valamit és akkor először ismeretlennek tűnik pedig minden nap megteszem pl: felszállok a buszra, és ilyen g*** furcsa meg mintha szédülnék de nem is szédülök... :S azóta már aludtam összesen 24 órát el nem tudom képzelni hogy mi lehet velem! reggel mikor felkelek még nincs semmi ilyen csak kicsit később jön elő :S
2011. máj. 23. 14:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én anno megittam fél nagy üveg Becherovkat, fél nagy üveg Hubyt, előtte még 2 feles Huby33, 2 pálinka és a végén megkoronáztam egy lopott sörrel

nah akkor voltam harmadnapos, meg negyednapos is, de az infúzió segített...

2011. máj. 23. 16:45
 12/13 anonim ***** válasza:
nyugi, első után mindenki kicsit jobban kivan, túléled ne aggódj és ne higgy azoknak a hülyéknek akik már itt ilyen mindenféle májproblémákkal jönnek... én amikor először szívtam füvet például kb egy hétig még éreztem hogy be vagyok tépve és a tanórákon hülyére röhögtem magam a tanár lapos viccein meg ilyenek : D
2011. máj. 24. 17:19
 13/13 anonim ***** válasza:
én egyszer voltam igy de én imádtam :D ( az a jó kis koccintós túl sok volt :))) )
2011. máj. 25. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!