Ha ocsmány dolgok jutnak az eszembe, akkor az azt jelenti hogy valami nem stimmel az agyamban?
Sokszor jutnak eszembe ocsmány, gusztustalan dolgok, amiket sose, de SOHASEM tennék meg. Hogy mit értek ocsmány gusztustalan dolgon?
Általában előszeretettel paráztatom be magam és például egy ideje attól félek hogy leszbikus vagyok. Tudom, hogy nem vagyok az! 100%-ig biztos vagyok benne, de mégis szó szerint BEMESÉLEM magamnak, mert annyira félek tőle, hogy az vagyok. Ez nem normális dolog, de úton út félen az jut eszembe, hogy én nem lehetek leszbi, közbe a józan eszem tudja, hogy heteró vagyok, de mégis mintha én sujkolnám magamba... hogy tudnám ezt megállítani, mert már rosszul vagyok ettől? Néhány hónapja kezdődött ez az egész, korábban sosem voltak ilyesmi problémáim.
Más gusztustalanság is eszembe jut. De azokat nem írom le, mert annyira szégyellem.
Szerintetek ezek csak azért vannak mert élénk a fantáziám és szó szerint bármit el tudok képzelni, vagy azért mert ferde a világnézetem? Ismétlem, sosem tennék semmi olyat, normális körülmények között nőttem fel és teljes értékű embernek érzem magam, de amikor egyszer csak eszembe jutnak ilyen dolgok, szó szerint úgy érzem megszállt az ördög, a józan eszem undorodik a másik felemtől...
Annyira hányingerem van ezektől a gondolatoktól, de egy fénykép, egy villanás és bármi eszembe jut, a legundorítóbb dolog is, amit csak olyanok tesznek akik "bolondok".
Van rá valami mód, hogy ne gondolkozzak ilyesmiken? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!