Hogyan tudnék leállni a drogokkal?
járj olyan helyekre ahol nem vesz körül olyan ember aki belevinne, és ahol nem "megszokott" nálad a cucc.
ugyértem ha pl házibuliban mindig toltad, akkor oda ne menj. rövidtávon talán segíthet ha helyette iszol, de ezért az elméletemért sokan megköveznének:)
ezen felül ne legyen nálad semmi, és ne is menj olyan helyre ahol nagyon könnyen szereznél... egyébkétn nem lesz könnyű, de el kell határoznod maad.
+az elején tisztázd magadban a célokat. teljesen le akarod tenni, vagy csak ritkán akarod? ha ritkán akkor mennyire ritkán, és milyen anyaggal, stb?
Na idefigyelj. Az nem megoldás, hogy itt mártírkodsz.
Azt mondod, le akarsz szokni...tehát TE akarsz leszokni.
Amíg ebben nem vagy biztos, addig csak f.szkodsz itt és jogtalanul fikázod az elvonót - akár jó, akár nem.
Ez akaraterő kérdése és kész.
Mellesleg meg szánalmas, hogy szerinted "fűfüggő" vagy, fizikai függőséget ez nem okoz.
Ha herkás lennél vagy kólás még megérteném, hogy be vagy szarva.
De azt a sz.ros speedet letenni nem nagy művészet.
Ember nőj fel, vállald a felelősséget a tetteidért, magadért, és döntsd el, neked mi a jó.
Én is otthagytam annak idején azokat, akik akkor A barátaim voltak.
Ők a maguk útján,én a magamén.
És azóta már tudom, milyen jól döntöttem. A saját utadat járni bátor dolog és félelmetes, de mindennél jobban megéri.
Fogadok kamasz vagy, max. 20-21 éves, és csak azért "drogozol", mert nem vagy képes felnőni.
Itt az ideje. Picit fáj, de nem nagyon.
Mellesleg meg ettől a fára mászok, hogy mindent a fűre kell kenni.
A fű jól használva nem okoz motivációcsökkenést.
Okosan kell használni. Ha egész nap be vagy állva, még jó, hogy nem sok értelmeset fogsz csinálni. (bár van, aki igen) TANULJ vagy DOLGOZZ, hogy ne legyél majd egy csóró tróger, és a nap végén vagy hétvégén jöhet a megérdemelt spangli.
Lásd be, hogy egyszerűen b.szol tanulni, tessék elkezdeni, mert kakiban leszel és később fogod majd a fejed, hogy bezzeg ha akkor többet tanultam volna...
A speedet viszont sürgősen felejtsd el, mert az a hülyék drogja. ja, és rohadt gáz lesz, amikor majd bevered a fogad és azonnal ki is törik. azt csípik a csajok....:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!