Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek megpróbálhatnám...

Szerintetek megpróbálhatnám mégegyszer?

Figyelt kérdés

Kiskoromban 4 évig jártam balettre, aztán félbe szakadt, mert fontosabb volt a játék és győrött a lustaság. Nagyon szeretném újra elkezdeni. Az alakom meg van rá, mostmár kitartóbb lennék, bíztos vagyok benne..mostmár fel tudom fogni, hogy milyen gyönyörű is az.. Szóval ennyi idő után elkezdhetem újra, szerintetek még adnának esélyt 14 éves létemre?

Köszönöm a válaszokat

2011. máj. 17. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát,nem tudom. Mikor hagytad abba? Mert egy idő után az izmok kötöttek lesznek,nem leszel már olyan ruganyos,mint kellene. Szerintem inkább kérdezd meg olyantól,aki ért hozzá. :)
2011. máj. 17. 20:48
 2/5 A kérdező kommentje:
elég rég hagytam abba. Kiskoromban karika lábam volt, és ezt a balett hozta rendbe, a balettől lettem szép magas, mindent a balettnek köszönhetek. Sajnos egyre nagyobb a gyanúm, hogy kifózisom (hátgerincferdülésem) van és szerintem a lovaglás mellett ez a másik, ami rendbe tudná hozni. Szerintem képes lennék rá, de aki jobban ért hozzá annak várom a válaszát.
2011. máj. 17. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
A képen te vagy és a nagyapád, amikor elvitt az ötös nyolcadikos bizid után fagyizni. Eltaláltam? Ez tuti beugratós kérdés volt.
2011. máj. 17. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Várj... ezt rossz helyre írtam :DDDDDDDDDDD

Balettozz , az előzőt meg felejtsd el :D

2011. máj. 17. 22:39
 5/5 A kérdező kommentje:
:))...ez jó=))
2011. máj. 18. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!