Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kezdjek az életemmel? Már...

Mit kezdjek az életemmel? Már nem tudom visszahozni az elmúlt tizenegynéhány évet?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta depis voltam, barátaim nem voltak mert zárkózott voltam, fium nem volt, mert szerintem frigid voltam vagy én sem tudom..nem vonzottak. Senki, semmi nem érdekelt, amolyan zombi voltam. A utóbbi 1-2 évben rengeteget változtam, megnyíltam, keresem más emberek társaságát, szeretném, ha lenne fium, szeretnék barátokat. A családom, akikkel ugy voltam régen, hogy az sem érdekelt, mi van velük (a hogy vagy, mi van veled és a hasonló mondatok nálam nem léteztek), most érdekelnek.. Minden tehetségemet, minden hobbymat félretettem, mert nem érdekelt, most szeretnék magammal valamit kezdeni, de már ugy érzem késő.. Annyira szeretném visszaszerezni azt a 14-16 évet, amit a lelki hidegségem, nemérdeklődömségem, depresszióm elrontott, de már nem lehet.. E miatt sokszor vagyok lehangolt, mert ugy érzem lemaradtam egy csomó dologról. Hogyan tudnék tovább lépni..? 23 éves lány vagyok.
2011. máj. 16. 21:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy a jövőre kell tekinteni, csak ugy érzem, le vagyok maradva az élet egyes területein.. pl fiuk. Most ha lesz, akkor furcsa lesz, fogalmam sincs, milyen valakivel komolyan együtt lenni. Nincs tapasztalatom, és mire tapasztalatot szerzek (pl mi a helyes, mikor kellene továbbállni, miből lehet felismerni ha egy kapcsolat már nem fog működni, vagy miből lehet felismerni, ha épp ő az igazi stb)
2011. máj. 16. 21:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Meg pl hugomnak van életcélja, amit 3. alsós korában kezdett megvalósítani. Zenede általános, aztán középsuli, most zeneakadémia. Neki van jövője, nekem viszont semmim sincs ilyen téren, és ha most kezdek el valamit, akkor már vén leszek, mire elérem a célom... Vagy nem?
2011. máj. 16. 21:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is totál úgy voltam, mint te, gyermekkori depresszió, öngyilkossági kísérlet, undor az élettől. Ráadásul nagyon el is voltam hízva, a kutya sem nézett rám. Aztán 24 évesen külföldre költöztem egyedül. Fél éven belül -30 kg, sok pasi, aztán szerelem. Már több mint egy éve együtt is élünk.
2011. máj. 16. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Én az elmúlt 20-30évet szeretném visszakapni.
2011. máj. 16. 22:06
 15/15 anonim ***** válasza:

ne azon gondolkozz, hogy mi volt, hanem azzal foglalkozz, ami érdekel most.

mondani könnyű, de úgyis le vagy ragadva a múltban. nem mondani meg kérdezni kell, hanem csinálni.

21:33

egyetértek

bármit megbánhat az ember később, ami akkor jónak tűnt. mégis "kell élni valahogyan". a semmi is választás.

kérdező:

a pszihomókust nem ajánlom. keress valakit aki eltud fogadni és foglalkozik veled. a régi hobbikat vedd fel újra, hogy legyen folytonosság a régi éned és a mostani közt. ha érdekes, kulturált személyiség vagy, akkor egy hasonló fiú is könnyen beléd tud szeretni. egy sajnálkodó unalmas ember senkinek sem kell.

ne azon agyalj hogy a mostani eszeddel mit tudtál volna tenni akkor, hanem hogy mit tudsz tenni most.

fiúk - egyszerűen barátkozz olyan lányokkal, akiknek már van tapasztalatuk. hátha adnak jótanácsokat. barátkozz fiúkkal is, de ne ugorj kapcsolatokba. ismerd meg a férfi nemet. vagy egyáltalán az embereket.

ha gondolod megkereshetsz privátban egy beszélgetésre

2011. máj. 18. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!