Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szorongassak meg egy...

✮ʝօк&# kérdése:

Hogyan szorongassak meg egy ilyen alakot?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki egy tánccsoportba jár velem, egy suliba.Ovis korunktól ismerjük egymást, 2 évvel idősebb nálam, de alacsonyabb és vékonyabb.Másfél éve kb. azt veszem észre, hogy folyamatosan keresi bennem a hibát,minden rossz szavam után fenyegetőzik,a tánccsoportban nagyon nagy embernek teszi magát pedig a fiúk zöme sokkal jobban áll hozzá az egész tánchoz, és jónéhány jobban is nyomja nála.2 éve(mikor 16 lett) a személyisége 180 fokot fordult, és egy jó barátból egy kötekedő, idegesítő, nagymenősködő, de ugyanakkor szánalmas alak lett.Tehát azt veszem észre, ha 100 alkalma lenne rá, hogy szivasson, abból 99-et frankón kihasználna.Mindezek mellett 99% tudja, hogy szerelmes vagyok egy lányba, és úgy veszem észre, hogy szándékosan a jelenlétemben telefonál vele, hogy mikor tudnak legközelebb találkozni stb.

A fenyegetései kezdenek nagyon idegesítőek lenni, nem tudom mikor szakad el a cérna, de ha lehet akkor nem akarok verekedni. (Amúgy kb. 1 a súlycsoportunk)

Tehát várok néhány értelmes embertől néhány értelmes választ, mit tennétek a helyemben? Azt hiába irjátok hogy beszéljem meg vele, leírtam ,mekkora nagymenőnek érzi magát, tehát letagadná, azt' elküldene anyámba..

2011. máj. 16. 09:10
 1/9 A kérdező kommentje:
Elnézést, 1 éve lett 16 :P
2011. máj. 16. 09:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Off és 15/F
2011. máj. 16. 09:12
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem azzal tudod legjobban kimutatni, hogy te többet érsz, ha nem foglalkozol vele. Engedd el a füled mellett a megjegyzéseit, csinálj úgy, mint ha ott sem lenne. A kiszemelteddel is viselkedj kedvesebben, tudomásul sem véve, hogy az a srác hívogatja. Ha látja hogy mennyire bosszant téged a "kellemetlen" viselkedése, csak parazsat adsz a tűzre.
2011. máj. 16. 09:25
 4/9 anonim ***** válasza:
2011. máj. 16. 09:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Első: másfél éve ezt csinálom, ha annyira jól bevált volna nem írtam volna le a kérdést.
2011. máj. 16. 10:07
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

a verekedés attól függ, kinek van több ismerőse. legalább is akik komolyan nyomják ott egyből bandaháborúval számolnak.

nem hiszem hogy a szép beszéd használ neki, azért egyszer megpróbálhatod elmagyarázni, hogy ne pattogjon, mert a golyóit elveszti.

ha továbbra is élvezkedik rajtad, példának kezdheted egy tökönrúgással. aztán jön a boxer, vascső, kések, haverok, stb. amíg valamelyik meg nem unja, vagy meg nem hal. vagy le nem csukják.

2011. máj. 16. 11:09
 7/9 anonim válasza:
100%
Véletlenül se válaszd azt az utat, hogy bunyózol vele meg boxerral, vagy viperával rámész. Amúgy meg ha barátok voltatok, akkor ilyenen nem is lenne szabad gondolkozni. Arra törekedj, hogy egyedül old meg ezt a problémát, mert nem mindig állnak majd melletted a jövőben, hogy megvédjenek. Ha meg nem vált be az, hogy levegőnek nézed, akkor valamit rosszul csinálsz. Mondanám azt, hogy oltogasd vissza, de nem tudom mennyire bánsz jól a szavakkal és mennyire tudnál neki jól visszavágni. Szóval próbáld csak meg azt, hogy hozzá sem szólsz és kineveted ha offol.
2011. máj. 16. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
Talpal combtőbe rugod aztán térdes a gyomorszájba elkapod a tarkóját levágod a földre rálépsz a fejére és beszélgettek biztos hogy figyelni fog mutasd meg hogy ki a dominánsabb
2011. máj. 16. 13:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát őmellette diplomata vagyok, úgyhogy szócsatákat megtudnák nyerni, néhányszor azért már odaszóltam, hogy kapjon észbe, de előbb-utóbb meg kell neki mutatnom, hogy ezzel nem megy semmire. Amúgy meg a száját jártatja mindig, tehát a legkomolyabb dolog amit tesz, hogy fenyeget, mert ő is tudja magáról, hogy nem egy izompacsirta (Nálam kisebbek, és az osztálytársam is elverték már néhányszor, mert "Náluk vékonyabb a cérna" )
2011. máj. 16. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!