Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az, hogy "művészkülső"? Ez...

Mi az, hogy "művészkülső"? Ez lányoknál mit jelent?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Sál, kötött cuccok, tornacipő, kalap stb. Elmerengő tekintet.

Néhány embernek elvontnak tűnik, másoknak kifejezetten bejön.

2011. máj. 11. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát én művészeti suliba tanultam, ott arról lehetett felismerni az igazi művész csajt hogy ilyen nagy kendőt tekert a nyakába :D
2011. máj. 11. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Ilyen hippis szakadt..
2011. máj. 12. 00:02
 4/8 anonim ***** válasza:

trendi

csak más trend

a művészek önmagukat fejezik ki, de mivel művésziksolába ritkán járnak művészek, mindenki a divatot fejezi ki.

olyan mint az alter, ami elvileg az egyediségről szól, de stílus...

2011. máj. 12. 12:27
 5/8 anonim ***** válasza:
trendi, színes, egyedi, magunk által kszített dolgok pl karkötők, fonottak vagy gyöngyből, övek stb.
2011. máj. 12. 19:23
 6/8 A kérdező kommentje:
az "elmerengő tekintet" megvan...
2011. máj. 12. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:

21:02 most a saját személyiséged akarod összerakni? :D

ne legózz, inkább ismerd meg magad, és olyanba járj, amit szeretsz. ha csak nem akarsz a sznob művésztársadalmi rétegbe tartozni.

2011. máj. 13. 05:47
 8/8 anonim ***** válasza:

12:27 vagyok

19:23 olyan nincs, hogy valami trendi is meg egyedi is, talán akkor használhatnánk jogosan ezt a paradoxont, ha divattervező vagy és téged másolnak

a művész tehát egyedi külsejű, többnyire azokra mondják, akik nem a főbb divatirányzatot követik, hanem béta-gamma divatirányzatokat, esetleg új feltörekvő trendeket.

2011. máj. 13. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!