19 éves fiatalos srác vagyok. Kinevetnének ha a kedvenc animém a narutó, fejpánttal a homlokomon mennék suliba?
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 17:04
11/40 anonim válasza:
És akkor én mit mondjak a dragon ballal? Ez van vazze, mindenki más!
12/40 A kérdező kommentje:
ejha, nagyon el lehetsz tévedve, mert a Narutóban nem nagyon láttam még ilyeneket, ellentétben a Worner Brothers féle 3d animált szarokban....
2011. máj. 10. 19:12
13/40 A kérdező kommentje:
a DBZ ku.rva jó!:D örök fav!
2011. máj. 10. 19:13
15/40 anonim válasza:
a zedből meg is van mind, már csak a 291. részt kell megnéznem :D alap is megvan, sőt még a gt is de az csak feliratos :D
16/40 A kérdező kommentje:
én csak feliratosan néztem:) nem szeretem a szinkront. sajna a kai-t abbahagyták, de az nagyon jó. ott ki vannak vágva a fillerek, amik a mangában nincsenek benne. amúgy hány éves vagy?
2011. máj. 10. 19:18
17/40 anonim válasza:
16.5 kár hogy rtl-en anno abbahagyták :D engem meg nem zavartak a fillerek.
18/40 A kérdező kommentje:
hallod, imádtam általános után:D de mostanra hozzászoktam a Japánhoz. sztem jobb a beleélés. akkor amúgy fiatal vagy:D
2011. máj. 10. 19:29
20/40 anonim válasza:
Szerintem, a Bolondos Dallamok nagyon könnyed, szórakoztató rajzfilmek, szeretem őket, a Naruto egy nagyon jó, és izgalmas anime, ill. a Dragon Ball-t amég ment tévében addig anno néztem és az egyik kedvencem volt.
Én nem az alapján szelektálok, hogy hány éveseknek van szánva, hanem, hogy mit van éppen kedvem nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!