Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mért gyűlölködő a...

Szerintetek mért gyűlölködő a Világ?

Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy olyan ostobák vagyunk hogy még saját magunkat is kipusztítsuk!Nem férünk meg egymás mellett holott egy bolygóra születtünk.Mindent megteszünk a pénzért mindent tönkreteszünk több 1000 éves hagyományokat gyalázunk meg és még sorolhatnám.miért van ez?
2011. ápr. 26. 17:37
 1/5 szamóca. ***** válasza:

több ezer kulturális elmélet van ennek magyarázásra...

tömegtípusoktól kezdve a posztmodern ember kultúráján keresztül mindenféle magyarázat van.

szerintem egyszerűen s*ggfejek vagyunk. önző, önérdekű barmok.

nem baj, már nem tart sokáig, mert ahogy írtad: kiírtjuk mi magunkat, nem kell ide természeti katasztrófa.

2011. ápr. 26. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon él a kedves kérdező? Mert ha igen, akkor már értem.

A világ más mint Mo. Itt az emberek valóban gyülölködőek, rossz indulatúak, irigyek, zsugoriak és iszonyúan pénz központúak. De Mo. kívül is van világ.. egy szebb!

2011. ápr. 26. 17:53
 3/5 Empire.State.of.Mind ***** válasza:

Rosszat tenni mindig könnyebb, mint jót.

S mindig egyszerűbb a könnyebb utat választani, mint a nehezebbiket.

2011. ápr. 26. 17:59
 4/5 A kérdező kommentje:
érdekes vélemények.
2011. ápr. 26. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem irigységből fakad minden gyűlölködés. Munkája jóformán a sógor, koma, jóhavernak van, aki tanul azt meg különböző indokokkal lepattintják. Nemrég láttam egy hirdetést, így kezdődött: Szeretnék valakinek a VALAKIJE lenni, hogy munkám legyen....
2011. ápr. 27. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!