Boldog vagy most éppen?
boldog vhol belül vagyok, mert van saját lakásom, független vagyok, egészséges, vékony, vannak kik szeretnek, szóval rendben vagyok.
de nem tud felszinre jönni ez a boldogság, blokkolja a rossz érzés -de mégsem boldogtalanság- h alig tudom fizetni a hitelt, h alig tudom eltartani magam, enni.. és nem látom, h ez pár éven belül jobbra fordulhatna.. az utcán félni kell, 9után közlekedni sem szoktam, nappal ki akarták pakolni a táskám séta közben.. káosz van minden téren, nem látom az élet és az életem jobbra fordulását, és ettől boldog sem tudok lenni..
Elhatározás kérdése!
Én pokolian boldogtalan vagyok,de ez így nem mehet tovább!
Sokan írták,nem ragozom én se anyagi helyzet,hitel,idegeskedés mit hoz a jövő!
De most lépek,remélem a boldogság felé,vagyishogy többet nyerek,mint vesztek és legalább BOLDOGABB leszek!
Nem mert...
1. Anyagi gondjaink vannak és baromi nehéz a megélhetés!
2. Olyan emberrel élek aki látszólag szeret de valójában
nem!
3. Nem vagyok egészséges és nem vagyok fiatal az újrakezdéshez!
4. Aggaszt a válsághelyzet!
Igen mert...
1. Van fedél a fejem felett és nem az utcán élek!
2. Még van mit ennem és nem kell kukáznom!
3. Van 2 gyermekem akik távol vannak ugyan tőlem de egészségesek és ez jó érzés!
most nagyon boldog vagyok:) megvan az utolsó vizsgám, márcsak az államvizsga van hátra
A párom is itt van mellettem. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!