Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Na most végleg egyedül lettem?

Na most végleg egyedül lettem?

Figyelt kérdés
Eddig se volt túl sok barátom de most már ők sincsenek.Nélkülem elmentek filmet nézni,úgy hogy előtte való nap megkérdeztem hogy megyünk-e és azt mondták hogy nem mert az egyik csaj nem ér rá.Tök szar érzés hogy hülyének néznek.Tök egyedül vagyok.Most mit csináljak???
2011. ápr. 23. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:
=/ talánj menj olyan helyre, ahol az érdeklődési köröd ki tudod bontakoztatni..amugy fogalmam sincs, nekem is tök véletlenül lettek barátaim..
2011. ápr. 23. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
igen mostmár végleg egyedül vagy. ideje elgondolkozni hogy miért...
2011. ápr. 24. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:

nem kell megijedni..

van ez igy,ne siesd el,lehet valami oka van

ha meg valaki hulyen viselkedik veled,akkor hagyd lenyugodni, hadd tisztuljon le benne minden,megkell ertened h mindenkinek vannak olyan pillanatai amikor lehet nem a megfeleloen viselkedik.

ne vagd senkinek a fejehez,h teged nem hivtak..mert az ugy nem jo.. hagyd el oket,h amar rengetegszer megtortent akkor csak valami oka kell legyen,es hogyha nem tetszik ez neked,akkor nem vagyok odakotve,keress olyan baratot aki olyan mint te,aki arra vagyik amire te,aki ugyy latja a vilagot mint te... most egy film nem a vilag vege.. nyugodj le...

majd irj,ha valtozott valami..vagy h mi van

2011. ápr. 25. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!