Ha választhatnál, hogy bölcs legyél, de egyedül, vagy hülye, de társaságban, akkor mit választanál?
Sziasztok!
Én mindenképp az elsőt választanám. Ha nem is volna senki a kortárasim között, aki megért, de leírhatnám, abban a reményben, hogy valaki majd csak a követőm lesz eyszer.
Másrészt, egy bölcs, bármikor el tud csevegni bármiről egy átlagemberrel, ha épp vágyik egy kis társaságra; míg ez fordítva nem igaz.
A bölcsesség és megvilágosodás útja pedig mindenképp magányos út.
Szép napot nektek!
ParlanDo
Nem tudom, jó lenne - e nekem, de én is a bölcsesség mellett döntenék. Eddig is sokszor éreztem már magam így az emberek között, ezután alapom is lenne rá. :)
És igen, egy bölcs ember felül tudna emelkedni azon, hogy nem értik meg, hiszen az úgyis csak egy illúzió, és szeretni - szeretetet kapni (bármit is jelent ez) e nélkül az illúzió nélkül is lehet.
Későn irok ,de leirom attól még.
Ha bölcs lennék ,de egyedül az nem lenne bölcs dolog,
és ezért vágynák társaságra.
A hülye ezt nem érti meg ezért akar bölcs lenni.
Szóval nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!