Miért nem vagyok "népszerű"? (facebook és társai)
Annyi a baja a feszarccal hogy ez annyit tesz arcarc :))
Mint a nagy big bumm xD
Amugy meg nem kell vele foglalkozni. Engem inkabb irigyelni szoktak civilben ezt visszahallom es ezert lehet az h felvesz ismerosnek de a baromi jo kepem csak az igaz barataim lajkoljak.
Nah am ezek idegesitenek akik felvesznek es minek? Gondolkodtam mar h letorlom a regi osztalytarsaim mert ok tenyleg sokat bantottak gimiben azt hittek milliomosok vagyunk meg hat szoke voltam es hozza okos szal nem a legjobb kombo. Viszont csak azert nem torlom le oket mert jo rajuknezni neha h ok hol tartanak es nevetni- ez gonosz tudom- hogy hehe gimiben bsztattal mert szunetben is tanultam most meg azert en vagyok a spiler :P
Am el vannak rajtve szoval hirfolyamban nem latom oket :)
Am csoportokat kene letrehozni h ne lasson mindenki mindent rolam. Most meg nevet is valtoztattam h ne talaljon ram minden partys jottment.
Van aki facebookceleb van ak nem. Regen en is szerettem volna az lenni de mar rajottem h nekem addig tetszett a dolog amig kb. 50 ismerosom volt fenn es ha kiirtam vmit akkor az olyan kis bensoseges feelingu volt.
Most is van 5 emberem akit meg nem jelotem vissza mert lovesem sincs kik azok pedig az egyikkel 5 kozos ismerosom is van xD
Am recept h netceleb legy:
- posztolj jo zeneket es kommenteld oket elkuldes elott
- jelentkezz be meno helyekrol
- iratkozz fel kiraly partykra es posztold ki hol leszel
- partyfotok tomkelege
- megoszto kommentek, pl. Alekosznak drukkolsz vagy mittomen mert ami megosztja az embereket abbol sok komment lesz
- vicces uzenetek
- kozosen utalat dolgok szidasa: bkv, mav, elmu, internetszolgaltato...
- jah es teljes alaku szmexi kep elengedhetetlen :)
- meg hat ha valamerre jarsz akkor ismerkedj es utana jelolgesd e oket- nah ez az amire en vegkepp nem vagyok hajlando :)))
Hajra! Aztan irj h bejott-e mert ha igen akkor manager leszek masodallasban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!