Mit tudtok a L. Ron Hubbard Önelemzés c. könyvről és tartalmáról?
Figyelt kérdés
Az egyik kérdésben olvastam róla pár dolgot (rosszab mint a drog,kezünkbe se vegyük, ki kell dobni,... stb.)
Mik vannak benne nagyjából vagy részletesebben?
Nagyon felkeltette az érdeklődésem, légyszi írjatok belőle pár dolgot.
2011. ápr. 13. 17:41
1/3 matekid válasza:
Azért keltette fel mert fasság! Ne olvass bele, olyan dolgok vannak benne amik pszihologiailag megváltoztathatják a nézeteidet, hidd el nem jó, ez pszihológia. és drága!!
2/3 anonim válasza:
Hubard a szcientológia atyja, ez mér nem elég?
3/3 anonim válasza:
Én L.Ron Hubbard másik könyveit olvastam eddig, és mindegyik nagyon hasznos volt. A következő az Önelemzés lesz! Neked is azt javaslom, hogy olvasd el, és döntsd el saját magad, hogy milyen! Sokkal jobb, mint másoknak hinni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!