Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kivanatos az ilyen lany?

Kivanatos az ilyen lany?

Figyelt kérdés
170cm vagyok, elegge dagi, vastad combjaim vannak. eleg nagy pocim.. de ugy gondolom hogy turheto ha behuzom,kerek formas fenekem van, 80b beltartot hordok, vallon alul ero fekete hajam van, kozepes nagysagu sotet barna szemem..mar bulikba is szegyelek jarni, alig tancolnak velem meg a barataim is.
2011. ápr. 8. 19:45
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szerintem ennyi husi rajtad még nem hátrány, de télleg jobb lenne, ha egy teljes alakos képet tennél fel magadról arccal. Így nem tűnsz kövérnek. Van rajtad egy kis husi, ami még aranyos is. Emiatt nem mondanám azt rád, hogy nem tetszel.
2011. máj. 8. 02:10
 12/12 anonim válasza:

Előző vok.

És ne stresszelj a tömegeden. Meg a fogyással is vigyázz. Kérdezd meg a dokit. Meg sztem inkább sportolj valamit akkor a fogyókúra mellett vagy helyett, de arról feltétlenül kérdezd meg a dokit. Valami lightos lenne a jó sztem, ami kicsit meg is edzi a szived, meg fogyaszt is. Azt mondták, hogy 130as pulzus alatt ég a zsír, efölött a szénhidrátok. 130-as pulzus sztem egyáltalán nem megerőltető és ha a doki is beleegyezik, akkor fitness teremben vannak ezek a sífutógépek. Sztem nagyon jó kardióedzésre és ezzel együtt a fogyásra is.

Meg ha már problémák vannak a sziveddel, akkor szerezz be egy pulzusmérő órát, amivel tudod figyelni, hogy éppen mennyin van és nem pörgeted-e túl magad, meg az edzettségi szintedet is nyomon tod vele követni.

De nem vagyok hozzáértő, se semmi ilyesmi, csak egy 20f

2011. máj. 8. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!