Meg lehet fojtani magad úgy, hogy nem veszel levegőt?
Figyelt kérdés
Tudom elég hülyén hangzik, de ha belegondolsz... :D2011. ápr. 7. 22:26
1/9 anonim válasza:
Az ösztönök erősebbek az akaratnál... tehát nem.
2/9 anonim válasza:
előbb utóbb elájulnál, onnantól meg a biológiai funkcióid ismét lélegeztetnének
3/9 anonim válasza:
Egyértelműen:Nem. (én próbáltam már rettenetes,forgalmas útkereszteződésnél állva, de nem sikerült)
4/9 anonim válasza:
nebаszki!!!!....... én pont erre gondoltam egy fél órája. de nem tettem fel a kérdést , mert az asszonykám ült itt. amúgy lehetséges válasznak a :
Sri válaszát gondoltam:
"előbb utóbb elájulnál, onnantól meg a biológiai funkcióid ismét lélegeztetnének"
5/9 anonim válasza:
nem, nem nem...
Ez biológia. Az agyad megakadályozza.
Ha mégis sikerülne akkor nem megfelelően működött az "önvédelmi" rendszered, ami max. súlyos depresszió és hasonló betegségek esetén áll fenn...
7/9 A kérdező kommentje:
nem mintha annyira ki akarnám próbálni, csak feltettem a kérdést :D köszi a válaszolóknak :D
2011. ápr. 8. 13:38
8/9 anonim válasza:
Én is gyakran gondolkozom ezen, de szerintem is az lehet a helyzet, hogy elájulnál és elkezdenél lélegezni.:D
9/9 anonim válasza:
Jobb hatásfokkal kecsegtet, ha egy erős nájlont kötsz a fejedre, hogy ne is tudd kiharapni. Utána gyorsan a radiátorhoz bilincseled magad és vársz. Nem kell sokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!