Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az ami elriasztja a pasikat...

Mi az ami elriasztja a pasikat, és nem mernek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csinálok rosszul, vagy mit sugárzok ki, de az utóbbi időben azt veszem észre, hogy tartanak tőlem a pasik. Akárhova megyek mindenhol megnéznek, edzőterembe is járok és szinte mindig kellemetlenül érzem magam ,mert állandóan bámulnak,és kb levetkőztetnek a szemükkel de senki nem mer beszélgetést kezdeményezni velem. Minden barátnőm, osztálytársam dicsér, hogy milyen jól nézek ki meg milyen jó alakom van bla bla.. de hogy higgyem el ha egyszerűen nem kezdeményeznek? Már elegem, van az egész életből, össze vagyok zavarodva, rengeteg energiámba került h így nézzek ki és semmi eredménye.. régebben sokkal többen akartak velem kapcsolatba kerülni. Min tudnék változtatni? Segítsetek légyszi!
2011. ápr. 5. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet olyan erős kisugárzásod van, hogy félnek, hogy "ledominálod" őket. Ezért inkább tartózkodnak, mint hogy égjenek :)

14f

2011. ápr. 5. 17:21
 2/6 TWIO válasza:

Vannak olyan nők, akik annyira szépek, annyira tökéletesek, hogy úgy gondolkodik a férfiú: "Áh, esélyem sincs nála. Hiszen tökéletes, én pedig nem.".

Erre van ám egy megoldás, szinte kiváltság. kezdeményezz te :). Ha valaki tetszik, kezdeményezz. El fog dőlni, viszonzott-e a dolog :).

19/F

2011. ápr. 5. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet én vagyok ennyire konzervatív ilyen téren ,de én nem merek kezdeményezni :D nekem ez olyan furi.. most na :D sztem a srácnak kellene "udvarolni" vagy már ne is számítsak erre? :D
2011. ápr. 5. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:
velem csak részegen mernek kezdeményezniXD
2011. ápr. 5. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kezdeményezz! Ne kikezdj a pasikkal, hanem egyszerűen kezdj velük kedvesen, spontán beszélgetni. Valószínűleg azt gondolják, hogy ilyen kinézettel nyilván van barátod, és úgysincs esélyük nálad.
2011. ápr. 6. 23:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem egy nagyon jó barátom, fiú egyszer elmagyarázta hogy szerinte nekem miért nincs pasim.

Konkrétan felállt elsétált tőlem aztán eljátszotta hogy meglát elindul felém aztán a kezével nemet intett és "áh úgyis nemet mondana". Azt mondta én ezt sugárzom. xD

Tény hogy túl erős a személyiségem és elég nehéz ezt elnyomni, de emellett cuki vagyok és aranyos...

Vhogy vissza kell fognunk magunkat mert túlságosan dominálunk.

Nekem pl. kussolnom kéne néha, hogy ne beszéljek annyit.

Vagy van a másik, amikor megtudják hogy nincs barátom. És neee? Komolyan? Neked? Hogyhogy? Leszbi vagy? - ettől a kérdéstől szoktam agyfszt kapni.

Most mondjuk híztam, de még így is jól nézek ki, mert igényes vagyok magamra. Görkori, bringa, edzés nyárra mert nem akarok bálna lenni a tengerparton, télen viszont elengedtem magam...-.-

Amúgy azt tervezem h ezen a nyáron nem pofázom komoly témákról, nem szállok be minden filozófiai vitába, a buta cuki szöszit adom elő h pasizhassak és szóba se hozom hogy az orvosira járok, mert attól megint totál elriadnak...

Jah és a korom is néma... egyszer ilyen dumával lettem elküldve... ha 25 lennél más lenne a helyzet...pf pedig tök jól elbeszélgettünk, meg minden más... aztán 29éves srácnak kicsit betett hogy én CSAK 18 voltam...-fejem falbaverem h elmondtam mielőtt megtudtam volna h ő hány éves.

Persze nálam az se előny hogy elég válogatós vagyok... De most annyi helyre fogunk menni, hogy csak lesz már vki aki nekem is tetszik.

Jah még azt szokták mondani hogy mosolyogjak többet - passz sztem tök sokat szoktam mosolyogni de mindegy :D

Mindenesetre most egy régi ismerősöm- helyes srác- bökdös már hetek óta facen, de lövésem sincs hogy most ráírjak h mégegyszer megböksz és nem írsz semmit kitöröllek vagy legyen már vmi - de mint mondom most husibb vagyok nem tudom így találkoznék-e vele :DxD ááááá már nekem fáj a hisztim...

2011. ápr. 11. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!