Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom levakarni. Mit...

Nem tudom levakarni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
16 éves normális csaj vagyok. általánosban elég népszerű voltam, de ahogy gimnáziumba kerültem, minden egom odaveszett (nem tudom, miért). volt egy barárnőm, akivel mindig megtaláltuk a közös hangot, de egy kis hülyeség miatt megromlott a viszonyunk. aztán összehaverkodtam egy csajjal, itt hibáztam el a dolgot. teljesen más mint én, annyira, hogy néhányan manapság lenéznek, mert vele vagyok. mindig ciki dolgokat mond, folyton tanul és másokat kritizál(a hátuk mögött, pedig ő sem egy szépség, és nem is népszerű). kifejezetten megutáltam. az a baj, hogy amiért rám van akadva, senki sem hajlandó velem szóbaállni és nem tudom mi a megoldás. már a fiúkkal sem olyan egyszerű, mint régen. gondolkodtam iskolaváltáson, de a tanárok és a jegyeim jók. már beszéltem vele de nem érdekli.. mit tegyek??
2011. márc. 30. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Először azt hittem kutyakaki ragadt a talpadra.
2011. márc. 30. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem keress új barátot, valakit aki nem ítél el emiatt a nő miatt.
2011. márc. 30. 17:28
 3/5 A kérdező kommentje:
úgyis mondhatjuk-.-
2011. márc. 30. 17:28
 4/5 A kérdező kommentje:
azon vagyok.. de olyan nincs! csak egy fiú, de félek, hogy azt hinné, járni akarok vele.
2011. márc. 30. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:
mi az , hogy rád van akadva? ilyen nincs...megmondod neki, hogy hagyjál békén, nem vagyok kiváncsi rád, mert undorítóan viselkedsz(kritizálás stb..)...ezek után nem hiszem h menne utánad..
2011. márc. 30. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!