Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a legnagyobb álmotok?

Mi a legnagyobb álmotok?

Figyelt kérdés
Nem szó szerint értem, hanem úgy, hogy mit szeretnétek elérni? Vagy mi akartok lenni? Miről álmodoztok, hogy bárcsak összejönne? Kíváncsi vagyok :)
2011. márc. 25. 13:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sok, de leginkabb hogy megkapjam az orvosi diplomamat es egyszer lekozoljenek egy cikket a nevemmel valami neves szaklapban :)
2011. márc. 25. 19:13
 12/18 anonim válasza:

Nagyon hasonló ahhoz amit az első válaszoló írt:)

Szeretnék egy kis ökogazdaságot, sokféle állattal egy szép hegyvidéki falu közelében.

Szívesen összekötném ezt falusi vendéglátással, hogy az emberek megismerhessék/tapasztalhassák hogy lehet a természettel összhangban is boldogan élni, anélkül hogy kizsákmányolnánk.

Vagy ha meg ez nem jön össze (sajnos nincs sok esély rá) akkor állatkertben szeretnék dolgozni.

Mindemellett szeretnék részt venni vakvezető és terápiás kutyák képzésében.

És persze szeretnék találni egy hasonló gondolkodású párt, aki nemcsak elviseli de szereti is az állatseregletet:)

2011. márc. 25. 19:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Én világot akarok látni. De nemcsak úgy, mint túrista, hanem több ideig is megismerni más helyeket, más kultúrákat.
2011. márc. 25. 20:15
 14/18 anonim ***** válasza:

13 éves vagyok.

szeretném hogy felvegyenek az általáam kiválasztott gimnáziumba jövőre. ott szeretnék jól teljesíteni, szeretnék népszerű lenni, de nem azért és nem úgy szeretnék népszerű lenni, hogy mindenkivel lefekszem, ribanc vagyok stb.. a jelenlegi jó tulajdonságaimmal szeretnék. szeretnék a gimnáziumban járni az első fiúmmal, aki úgy szeret, ahogy vagyok, és a gimnázium végéig CSAk vele járni, és amikor itt az idő, az első felejthetetlen együttlét (16 éves korom körül)

szeretném, ha ösztöndíjat nyernék a Cambridge Egyetemre (London), ahol Land Economy szakon végeznék, kb. 4 évet járnék oda. Szeretnék kiköltözni Angliába, ahol idegenforgalmi szakmenedzserként dolgoznék. Szeretném, ha a gimnáziumkori barátom is velem jönne, ő lenne a férjem, lenne két lányunk, egy fiunk, mind a három gyerek nagyon egészséges, szép, és okos. Egyik sem visszafejlődött drogos iszákos gyerek. Szeretném, ha semmilyen bűntény áldozata nem lennék, ha nem lenne semmilyen egészségügyi problémám. Szeretnék az összes olyan országba eljutni, amit egyszer felírtam egy füzetbe. (40 ország.) szeretnék anyanyelvi szinten tudni angolul (már most tudok úgy, hogy alapszintű nyelvvizsgát le tudnék tenni), franciául, és spanyolul, ha lehet még svédül is. :)

Szeretném ha lenne sok unokám. nagyon szeretném, hogy a világ ne fajuljon el úgy, mint ahogy most kezd!

2011. márc. 25. 20:34
 15/18 anonim ***** válasza:

arra, hogy ne érezzem magam tök egyedül vagyok

sajnos eléggé kritikus jellegű vagyok magammal is másokkal is, és nem bírom elviselni őket, eltávolodok mindenkitől, mert nem lehet a kortűásaimmal olyanokl bezsélni, amikről én szeretnék

szeretném, hogy kint éljek majd idősebb koromban a legjobb barátnőmmel, és kalandos életünk legyen. sose legyünk egy helyen, de mindíg haza tudjak jönni (:

2011. márc. 25. 21:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem az a legnagyobb álmom, hogy elköltözzek valahova messzire (pl. Svédországba, vagy Amerikába), itt hagyva a rokonokat, barátokat, ismerősöket, meg mindenkit, és többet vissza se jönni. Csak úgy, eltűnnék, nem is szólnék róla. De ez még odébb van. Előtte egyeteme szeretnék menni még itthon.
2011. márc. 25. 21:45
 17/18 anonim válasza:
mostmár semmi...
2011. márc. 26. 12:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Nakem is egy fiú aki szeret és nem csal meg!
2011. ápr. 23. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!