Fiatal korban miért nem tudják értékelni a legtöbben a klasszikus zenéket?
http://www.youtube.com/watch?v=LQTTFUtMSvQ&feature=player_em..
Beethoven - Für elise
kiraktam facebookra ,csak a hecc kedvéért ,és erre vmelyik odaírja ,"atomcink" ,szerintem teljesen jó hallgatni, annyira megnyugtat.
nem igazán értem a számot pontosan ,ha egyátalán van vmi mondanivalója, de akkor is nagyon szép
17F
Mert nem tetszik nekik.
"AZTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUJJJJ, NEMÁ, KOMOLYAN?:OOOOOOOOO"
Elozo oldal utolso vagyok.
Nem gaz h nem tetszik neki, de azert atomcinknek titulalni nah az gaz...
Atomcink a Justin Bieber meg a Japan Hotal mert annak nincs zenei erteke.
Egy Beethovent nem fog a gyerek leul i es csak ugy legitarozni/ zongorazni stb, mint ahogy a mai szamokag szoktak konnyuszerrel. Nezt csak meg youtubeon akik hasonlo muvrket tufnak eljatszani azok elott tiszteleg a kozonseg, mert mindenki tudja hogy mennyire komplex es jolmegkomponalt mu, tehat nem mindenki kepes arra hogy eljatssza kivaltkepl ehy Lisztet, az meg hogy hasonlo monumentu alkotast hozzon letre szinte egyenlo a nullaval...
én imádom a komolyzenét. kedvenceim a négy évszak, a diótörő, a hattyúk tava, a hófehérke zenéje!
13/lány
én mindenevő vagyok. hallgatom ezt a szemét dubstepet is, ha ideges vagyok, de tanuláshoz általában komolyzene, vagy mikor reggel megyek magányosan, fáradtan az iskolába, akkor is mehet a "Requiem".
mindig is lekötött. ez egy ilyen világ. már nem "trendi" az igazi érték.
17/L
Engem nem tud lekötni, de elismerem a művészi értékét. Mondjuk a Liszt-rapszódiát imádom :)
Azért hozzátenném, h az igényesebb metalzenék nem ritkán ugyanazt a művészi színvonalat képviselik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!