Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az oka annak, hogy így néz...

Mi az oka annak, hogy így néz egy lány?

Figyelt kérdés
Van egy lány,aki kb. 1 éve ismer egy fiút, néha látja az egyetemen,eddig összesen 5-6 alkalommal.Kiszúrják egymást.Egyszer a lány már elkezd nagyon szúrós tekintettel nézni a fiúra.Az ebédjét befejezi,mikor meglátja a fiút.Még sose beszéltek. Mi lehet az oka?
2011. márc. 22. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értem, akkor most ismeri, vagy csak látásból? Tehát nem ismeri, csak szemeztek? Az első alkalmakkor is szúrósan nézett a lány, vagy csak mostanában? Mert ha eddig a lány is szemezett rendesen, akkor val.szín. most már odakéne menni hozzá, ezt akarja kifejezni, nem akar élete végéig szemezni, vagy közben történt valami amin megharagudott???
2011. márc. 22. 15:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak szemezés,mindig így nézett.De most meg ez,hogy abba is hagyja az ebédét,és bámul lefelé,meg másik irányba....
2011. márc. 22. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Aha értem, ne aggódj, nincs veszve semmi! Valószínűnek tartom, hogy zavarba hozod, és nagyon kellemetlen neki, nem tud mit kezdeni a helyzettel. Ne csináld többet a szemezést, mert már idegesíted, és csak dühös lesz. De ez nem azt jelenti, hogy nem tetszel neki, de idegen vagy, és nem is tudja hogy milyen ember vagy, pedig lehet, hogy egyébként kedvelne, ha ismerne. Én a helyedben minélelőbb az értésére adnám, hogy nem akarod őt kínos helyzetbe hozni, és mivel látod hogy ez nem tetszik neki, többet nem fogod nézni. (És tényleg ne is nézd!!!) Innentől kezdve tutira felkeltenéd az érdeklődését! És megőrülne, hogy most meg miért nem nézed! :-) Mindenesetre add konkrétan az értésére, hogy nem akartad ezzel megbántani, nagyot nőnél a szemében.
2011. márc. 22. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor most nem ismer, csak lattatok egymast 5-6x

Lenyeg ha vki ezt csinalna velem en total flugosnak neznem- bocs de a 2-3. alkalom utan oda kellett volna menned bemutatkoznod elmondani hogy kiszurtad itt a suliban es ha lenne kedve egyszer beulhetnetek vhova az egyetem kornyeken. Erre ugyse mond nemet!

Jah de most csak folyamatosan bamulod ha osszefuttok, en se tudnek igy enni es total paranak tartanam a helyzetet... A srac aki mindig bamul... Scary

2011. márc. 24. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!