Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elmagányosodás teret hódit?

Elmagányosodás teret hódit?

Figyelt kérdés

Jómagam is elmagányosodottnak tartom magam,de én már megbékéltem vele.Nekem már nehezemre is esne másként.Mindig egyedül és magányos voltam és igy már meg is szoktam.

De úgy tünik,hogy ez a jelenség teret hódit egyre fiatalabb személyeknél is és egyre fiataaban kezdődik.

Ti is igy látjátok?

2011. márc. 21. 10:34
 1/9 A kérdező kommentje:
33 éves Férfi vagyok
2011. márc. 21. 10:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
28 éves férfi vagyok és abszolút igazak rám is amit leírtál magadról. Annyi a különbség, hogy én vágyom valakire és nem csak azért, hogy ne legyek egyedül. :)
2011. márc. 21. 10:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Én 23 évesen látom így.. :( Mindig van kivel bulizni, motorozni, biliárdozni, csajok is akadnak a horogra. De úgy érzem minden csak átmeneti. Gyakorlatilag 1-2 évente változik a haveri köröm az aktuális hobbimnak köszönhetően. Ha valamit abbahagyok akkor lekopnak az addigi emberek. Nekem a belsőségesebb, mélyebb kapcsolatok hiányoznak igaziból...
2011. márc. 21. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez szomorú.A mai világban sajnos az egymásra figyelés egyre kevésbé "trendi". Ez nem jó így. Szerintem ne nyugodj bele. Keresd a társaságot. Menj többet emberek közé. Remélem változni fog a helyzeted.
2011. márc. 21. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:
ugyanígy érzek én is...20/L
2011. márc. 21. 11:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Detto velem is így van.:S:/

19l

2011. márc. 21. 14:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem van családom, és mégis magányosnak érzem magam.

19/L

2011. márc. 21. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Igy vagyok énis vele.De ugy is nevezem magam hogy The outsider(a kivülálló)ezért nem érzem magam rosszul,mert más vagyok mint mások és nem olyan hétköznapi ember aki mások segét nyalja:D
2011. márc. 23. 23:45
 9/9 anonim válasza:

27 F

Én is így látom, kezdtem már azt hinni, hogy egyedül vagyok az ilyen gondokkal.

2011. szept. 5. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!