Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért imádod a munkádat?

Miért imádod a munkádat?

Figyelt kérdés
Azt csinálod amit mindig is szerettél volna? Ez a hivatásod? Mióta tudod, hogy ezt a foglalkozást kell űznöd?
2011. márc. 19. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
reggel 7től este 6ig aszfaltot lapátolok.... te mennyire imádnád? :D
2011. márc. 19. 18:35
 2/5 A kérdező kommentje:
:D :D :D :D :D semennyire!
2011. márc. 19. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon imádom, hát, hogy mivel foglalkozom, nem írnám le, nagyon kevés van a magamfajtából, és talán a legjobban azért, mert közel lehetek a történelemhez, a politikához és az irodalomhoz is, amit kiskorom óta szeretek. Tehát amit mindig is szerettem, most az a hivatásom.
2011. márc. 19. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én munkám a méhészet. Mindig kint vagy a természetben, hallhatod a méhek zümmögését és a madarak csicsergését, láthatod a sok szép virágot.
2011. márc. 20. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Tanítónő vagyok. Felülmúlhatatlan az az érzés, amikor megtanítasz valami újat a gyerekeknek, amit onnantól kezdve használni és tudni fognak. Eszméletlen jó dolog! Tulajdonképpen én gondoskodok arról, hogy megtanuljanak írni meg olvasni, hogy 10 év múlva ha ide keverednek akkor tudjanak válaszolni a kérdésekre, hogy össze tudják adni felnőtt korukban a csekkeken szereplő összeget... iszonyat jó érzés.

Barátaimmal szoktunk viccelődni, hogy valójában pokemon mester vagyok és ők a pokemonok akiket ki kell képezni hogy fejlődni tudjanak :D és láss csodát, az elsősökből másodikosok a másodikosokból harmadikosok stb. lesznek :D

2011. ápr. 6. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!