Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális dolog ha mindig csak...

Normális dolog ha mindig csak a jövőmre gondolok?

Figyelt kérdés
Mindig csak arra gondolok hogy mi lesz ha végre elkerülök innen.De ahoz minimum kell 5 év vagy még több is.De már annyira szeretnék elmenni.Mindennap eszembe jut ez a dolog.Mármint hogy szeretnék végre elköltözni ithonról,önnáló életet kezdeni,jó messzire innen.Ez normális érzés?13/L
2009. febr. 22. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kamaszkornak köszönhető. Egyfajta lázadás megy végbe benned. Még most normálisnak mondható. Ha néha azt is csinálnád amit szüleid mondanak, akkor kicsivel jobb lenne.
2009. febr. 22. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ez teljesen normális nem akarok ötleteket adni én annyi idősen meg is pattantam otthonról de beláttam jobb otthon és amúgy ez 1 jó korszak kezdete és próbálj meg a jelenben élni és sz@rd le a jövőt;) nah jó azért tanulásra nem árt figyelni mert az segít hogy később könnyebb legyen:)
2009. febr. 22. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
IGen!!MErt ebben a korban azt érzed hogy már elég önáló vagy és kiszeretnél törni....
2009. febr. 22. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem egeszen normalis mivel en is pont igy erzek, nagyon hajt a kivancsisag mijen lenne mashol,mas kornyezetben.Es nekem is ezt mondtak.
2009. febr. 22. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy normális. A normális manapság az, hogy a magad korabeliek szarnak a jövőre, nem terveznek, nem tanulnak, csak a mának élnek.

Úgyhogy te nem vagy normális, de nagyon-nagyon örülj neki!! :)

2009. febr. 22. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mintha csak a 13 éves önmagam hallanám. :)

Ugyanígy voltam vele akkor, most leszek tavasszal 18 és végzek a középsulival, jövőre megyek továbbtanulni másik városba, 170 km-re. Hát majd kiderül milyen lesz az a vágyott szabadság.

Nem rossz az, ha vannak terveid, álmaid.

Ha tudod már évekkel előre nagyjából mit szeretnél, tudod alakítani a dolgokat majd, mikor döntéshelyzetbe kerülsz, h úgy legyen ahogy szeretnéd.

2009. febr. 23. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

igen, de ne felejtsd el, h az embernek mindig az kell, ami nincs!!!!!

vissza fogod még sirni a jelenlegi helyzeted.

nekem meglett a saját lakásom, amiről évekig azt hittem, a legjobb dolog lesz, megváltozik az életem, stb...

hát ez nem igaz. ezt a terhet már nem tehetem meg, fizetnem kell, nem mint a szülö-otthon anyuékkal, nem csúsztathatom a számlákat, és hiába minden segitség, egyedül vagy!! minden nap elromlik majd vami, és nem hagyhatod ott, h majd az anyu megoldja. neked kell, ha van kedved, ha nincs. millió gondot fogsz a válladra vanni, de ezeket igazán csak akkor tudod meg. lehet, h szabad lettél a szüleidtől, független, de ennek nagy ára van, nagy terhe. nagyon szeretnék néha hazamenni a régibe, és semmivel nem foglalkozni, de már nem tehetem meg, soha többet. ezt az örömöt és terhet örökre vállaltad. nem mindig fog annyi boldogságot adni, h boldog légy. néha csak a gondokat fogod vele kapcsolatban látni, miközben ülsz otthon egyedül, és azon gondolokozol, mi a fenét csinálj. meg azon, h az anyukám h oldotta meg ezeket?? kutya kemény dolog lesz, hidd el. és lehet, h boldoggá tesz, h bizonyithatok magamnak, a szüleimnek, barátaimnak, h képes vagyok rá, fenntartani egy lakást, de azt nem látják, mikor otthon sirok, mert fel akarom adni..

mindenestre nem baj ha várod, de én azt tanácsolom, használd ki ezt a szakaszát az életednek, mert ebben már SOHA többet nem lehetsz!!!!

2009. febr. 24. 10:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mint ahogy mindenki írta, ez teljesen normális dolog...még csak álmodozásról van szó. Ha már a tanulás rovására (vagy egészségedre) megy a dolog akkor már gázosabb a helyzet.

Nagyon kellemes tud lenni, tervezgetni a jövőnket. Mi leszel ha nagy leszel, milyen lesz a férjed, gyereked, Te mit csinálnál másképp mint a szüleid.

Viszont azért élvezd ki azt is, hogy 13 éves vagy. Valamilyen szinten muszáj a jelenben élned...tanulni, elvégzi a jelenlegi kötelezetségeidet és egy tipp: ameddig tudsz maradj a szüleid mellett. Nem attól leszel felnőtt, ha 17-18 évesen otthagysz csapot-papot.

Az én Anyukám már két éve meghalt, és bizonyon érzem a hiányát. Sokkal nehezebb család nélkül megbirkozni az élet feladataival. Szóval álmodozz, de élvezd a család adta kényelmeket!:)

-Tündérlány(17)-

2009. febr. 25. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!