Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek az életről?

Mi a véleményetek az életről?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Az élet elég hosszú de nem elég széles.
2011. márc. 12. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Hogy túl rövid. Ezt leszámítva szeretem. Sok nehézséget nem találok benne, általában én keresem magamnak a kihívásokat.
2011. márc. 12. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Utálom. Elég sz@r... Van akinek minden megadatott, másnak meg semmi.. hát én az utóbbi kategóriába tartozok. Szóval elég szívás, ezt gondolom.
2011. márc. 13. 07:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Az élet nem egy könyv, amelyben csak a valaki által előre megírt sorok mentén lehet haladni. Az élet síkság, melyben utak megszámlálhatatlan sokasága van; minden lépésre újabb elágazás nyílik, és az ember mindig szabadon választhat, hogy jobbra vagy balra forduljon. S aztán jön az újabb elágazás és az újabb döntés. Mindenki ezen a síkságon lépked, mindenki maga dönti el, melyik utat, melyik irányt választja - ki a napnyugta, ki a sötétség felé megy, ki a napkelte, a fény forrása felé. És soha, még az élet legutolsó pillanatában sem késő megfordulni, és egészen más irányba indulni, mint amerre hosszú-hosszú éveken át ment az ember.
2011. márc. 13. 08:31
 5/10 anonim ***** válasza:

cool.

nem járok cigizni,nem vok dohányos,sem piafüggő.és képzeljétek szeretem,mert vannak barátaim , és imádom az unokatesóim..

és mert van egy szerető családom,a tanárok pedig áá. szal az szar.csak most pár dologba belebelemondtam.

+ imádom az április 1.jét ,amikor összefog az osztályunk, a szülinapokat amikor mindenki ott van, a napsütést mert nem kell kabátba dekkolni ,meg a legeslegeslegjobb barátnőmmel tölthetek mindent. nem vagyok milliárdos ,de ha belegondodolok ,hogy mennyi barátom van..ki nem sz*rja le? :D

2011. márc. 13. 12:06
 6/10 anonim ***** válasza:

lehet azt gondoljátok,h gyerekes a felfogásom de én azért leírom a véleményemet....

szerintem semmi értelme az életnek,az emberek stresszesek és egész életükbe tanulnak és güriznek,h megélhessenek mi ebbe a jó?!a fél életed azzal megy el,h gürizel azért,h megélhess de mi ebbe jó?hol lehet itt élvezni?az élet igazságtalán....

bennem 1 üresség van minden napom úgyanúgy telik el,semmihez nincs kedvem és 1 csődtömetgnek érzem magam,nekem az élet unalmas...és szerintem nem éri meg "végigszenvedni" az egészet avval,h tanulunk,dolhozunk,keresztűl menni a megpróbáltatásokon....mi értelme az egésznek?semmi!!!!!

2011. márc. 13. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha már az élet értelménél tartunk, szerintem azt mindenkinek magának kell megfejtenie hogy az ő életének mi az értelme.
2011. márc. 13. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg 42 :D
2011. márc. 13. 20:56
 9/10 anonim ***** válasza:
19:53 Akkor te és a hozzád hasonló emberek miért pazarolják még mindig az oxigént? Érdekes, csomó embernek megy az élet.
2011. márc. 15. 23:38
 10/10 anonim ***** válasza:
hát vannak szerencsés emberek a Földön...
2011. márc. 16. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!