Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kinek hasonló a világnézete?...

Kinek hasonló a világnézete? Vélemények? -lent- -elég hosszú-

Figyelt kérdés

Na, próbálom rövidre fogni: Tökéletesen elegem van az egész emberiségből. Ahogy nem tisztelnek semmit, az állatokat azért kínozzák -némelyikük- halálra, mert védtelenek... ááá! Minden a pénz és a szex körül forog, és ez fogja elpusztítani ezt az egész ---- bolygót, ha nem a Naprendszert. Az emberi önzőség öli meg a természetet. Őszintén szólva én várom 2012 december 23-át, amikor világvége lesz (HA lesz), és elpusztul az emberiség. Hisz tulajdonképpen ők okozták, ők ölték meg a Földet és saját magukat. Isten (bár szerintem nem létezik, de ebbe ne menjünk bele [ha valahol létezik is, itt nem]) túl nagy hatalmat és tudást adott ennek az egész ---- fajnak. Állatként szemlélem (MERT MÁR NEM TUDOM MÁSKÉPP!!! MERT MÁR NEM LEHET MÁSKÉPP!!!) az emberek, és a saját vergődésem. Az egész Élet, az egész Világegyetem el van rontva, de nagyon csúnyán.

Pls írjatok, hogy nem csak én ábrándultam ki az életből.

2011. márc. 12. 16:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igazad van!

Az ember csak kölcsönben van a világon, és semmi nem nem marad megtorlatlanul!!!

Vallásos ember vagyok, de egyre inkább érdekel a pokol, mint a menny, hogy hova jutnak ezek a tetű emberek!

A másik mondjuk az, ha itt élsz, élvezd, leszarva, ki mit csinál! Ne menj el szavazni, ne adj a csövesnek, mosolyogj a néni képébe a buszon ha neked pofázik!

(aLTER a stílusom, nem csoda, hogy ezt gondolom.)

Bár ez a másik oldala a te gondolatmenetednek.

2011. márc. 12. 21:38
 12/18 anonim válasza:
Szia!Részben egyet értek részben viszont krvára nem
2011. márc. 12. 21:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki aki úgy gondolkodik mint te, kérdező, nyugodtan golyót lőhet a saját fejébe. Akkor máris megszűnik a szenvedés, a többi ember, aki pedig szeretne élni, vannak megvalósítandó céljai, nyugodtan élhetne tovább. Annyival kevesebb gondunk lenne, nem lenne ennyi hülye. Vagy, ha a golyó nem szimpatikus megoldás (igaz, ahhoz némileg több bátorság kell, mint valami világvége által meghalni), akkor javaslom, keress te is értelmet az életednek, és ne a téged körülvevőkkel, hanem magaddal foglalkozz.

Az élet nincs elrontva, az élet szép.

2011. márc. 12. 22:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Félig egyet értek.

Gyűlölöm az embereket, de nem azért mert megkínoznak pár állatot... Az rohadtul nem érdekel.

Azért már, amilyenek, inkább. Nézd meg a mai fiatalokat! Kocsmáznak, b@sznak, cigiznek, isznak. És ezt kb. 14 évesen... és még büszkék is rá!! gratulálok nekik. A felnőttek meg, háát... Őket annyira nem ismerem, de majd azok a felnőttek, akik ezekből a senkikből lesznek, biztosan nem lesznek jobbak. Ezeket én sem hívom már embernek, állatnak inkább, ahogy te mondtad.

Isten meg, ha létezik, nagyon kegyetlen. Ennyi.. Van akinek mindene megvan, van akinek meg semmije. Mi értelme ennek? Az élet is meg a világ is el van b@szva, ez tény.

2011. márc. 13. 07:42
 15/18 szamóca. ***** válasza:

valóban sokkal rosszabb ha egy gyerek elmegy kocsmázni mintha végigrángatna egy kiskutyát láncon az aszfalton 60-al. tényleg, mekkora különbség:O

mellesleg lehet belőlük is értelmes ember. nem tudom miért hiszi mindneki azt hogy az emberek nem változnak. az utolsó válaszoló is ékes példája a "hogyan legyünk kivételek" kategóriának.

2011. márc. 13. 08:51
 16/18 anonim ***** válasza:

19:03 es 22:56 leirta a velemenyem.

Es Te teszel valamit azert hogy jobb legyen a vilag? Nem mondom hogy menj el a maltai szeretetszolgalathoz etelt osztani - amugy lehet!!! De mondjuk szelektiven gyujtod otthon a hulladekot? Mennyi vizet pancsolsz el? Atadod a helyen az idoseknek a buszon?

Eloszor a sajat hazad tajan kell rendet rakni es utana ocsarolni a szomszedot!

Amugy meg ez a vilagkep igy vagy ugy ugyis elmulik - minden tini keresztulmegy rajta.

Jah es a pialos tinikbol igenis lehetnek normalis felnottek elo pelda ra a legjobb baratnom es en - raadauk a mi idonkban meg eleg meredek volt hogy 14evesen kocsmazunk, nem ez volt a modi.

Ehhez kepest mindketten tok normalis felnottek lettunk, egyetemistak, alkalomadtan meg dolgozunk is es raadasul tul vagyunk a partyzos korszakunkon es nem reszegen fekszunk be eloadasra vagy egy gyakorlatra.

Amugy rnm azt mo dom hogy ez kovetendo pelda lenne, mert valoban a regiek kozul azert vannak paran akik hatalmas 0-ra sikeredtek...

2011. márc. 13. 18:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Szeretnéd tudni az örök nyomorúság receptjét? Íme:

a.) Gondold ki, hogy a világnak milyennek KELLENE lennie.

b.) Alkoss szabályokat arra, hogy az embereknek hogyan KELLENE viselkedniük.

Aztán, amikor a világ nem engedelmeskedik, akkor mérgelődj nagyokat!

(Andrew Matthews)

2011. márc. 13. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Ne veszítsd el az emberiségbe vetett hitedet! Persze,hogy vannak mocsadék emberek,de én nem gondolom azt hogy ezt jeleni embernek lenni. Nem.

Az életben mindig a jót és a szépet kell keresni a világban meg azt,hogy hogyan tehetnénk jobbá! Hiába veszted el a hitedet , ettől semmi sem lesz jobb és te is boldogtalan leszel. Furcsa dolog az ember,pusztít, és undorító néha de ugyanakkor csodálatos is egyben. Nem szabad negatívan hozzáállni! Tessék itt egy pozitív hír! :) [link]

14/L

2011. márc. 16. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!