Jobb a kedvetek, hogy ilyen gyönyörű idő van? Pest-megyei kisvárosban élek,15 cm hó, ragyogó napsütés! Honnan írtok?
Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 14:12
11/15 anonim válasza:
Fehérvár.
alig sütött a nap,hideg van,a hó jéggé fagyott az utak nagyon csúsznak,a szél fúj.
Én nem szeretem ezt az időt.
12/15 anonim válasza:
Gyálról írok,a napsütés az igazán gyönyörű,na de ebben a hóban mászkálni minden reggel suliba menet...Folyton attól félek,hogy beázik a cipőm.Ja,és két nadrágban+három pulcsiban+kabátban+3 zokniban mászkálok!!!CSoda,hogy tudok mozogni...ikszdééé
13/15 anonim válasza:
Budapest. ha süt a nap, minden egyszerűbb és szebb lesz a gondolataimban!! az örök nyár és napsütés és meleg hive lennék.
14/15 anonim válasza:
én sem értem minek erőlködik a tél...már unalmas!!!
bár rohadt jót szánkóztunk a hóban,de jöhetne már a nyár(a tavasz se érdekel...)
ja és Turáról írtam
15/15 anonim válasza:
számomra életveszélyes most kimenni.
csak a kocsiig mentem ki, de kiégett a retinám a hó és napsütés kombinációtól, befelé pedig a betonon lévő vizes jégen dobtam majdnem egy hátast. klassz... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!