Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha választhatnál hogy melyik...

Ha választhatnál hogy melyik országba utazz el, hova mennél?

Figyelt kérdés
Ha nem lennének anyagi korlátaid,és bárhova mehetnél...
2011. márc. 4. 22:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%
Lakni Svédországba vagy New Yorkba. Nyaralni meg elég sok helyre, az elmaradott országokon kívül szinte mindegyik érdekel.
2011. márc. 5. 23:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Waipio : [link]

[link]

[link]

egyszerűen gyönyörű

2011. márc. 6. 14:00
 13/22 anonim ***** válasza:
63%
USA egyértelműen. Én konkrétan oda szeretnék majd menni ha nem tart itthon már semmi (iskola meg ilyenek).
2011. márc. 6. 15:20
 14/22 anonim válasza:
31%
Szovjetúnió
2011. márc. 16. 19:24
 15/22 anonim ***** válasza:
56%
Alaszka,Írország,valahova Dél-Amerikában...
2011. ápr. 10. 11:58
 16/22 anonim ***** válasza:
Lakni Svédország.Utazni Franciaország,Oroszország,Svédország ilyen téren is maradna,meg Ausztria,Kárpátalja.
2012. jún. 2. 12:27
 17/22 anonim ***** válasza:

Lakni: UAE (Egyesült Arab Emírségek (azon belül is Dubai)), Írország, UK, Skócia, Új-Zéland, Ausztrália

Nyaralni: Arab országok, Afrikai országok, Olaszország, India. Igazából nem tudok konkrétat/eleget mondani, mert mindenhova szívesen mennék nyaralni, kivéve a mostanság veszélyes helyeket, pl.: Afganisztán, Pakisztán stb.

2012. jún. 3. 09:12
 18/22 anonim válasza:
Egyesült Királyság és skandináv országok. :)
2012. dec. 30. 20:55
 19/22 anonim válasza:
Japán
2013. dec. 30. 13:09
 20/22 anonim ***** válasza:

12:27 vagyok.

Mostanában Olaszországba különösen vágyom,szóval most felveszem a listámra.Már tavaly nyáron is voltam Olaszországban,és előtte is egyik évben,bár akkor vagy 2 napot töltöttem olasz területen.De nyáron nagyon jól éreztem magam.Most is nagyon szeretem az országot,a nyelvet,a kajákat,mindent. :)) Még az olaszokat is szeretem.Miden ottani dolog hiányzik.

Persze szeretem azokat az országokat is,amiket már említettem,és oda is nagyon szívesen elmennék/visszatérnék.

De ma Olaszország felkerült a listámra.

2013. dec. 30. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!