Ha választhatnál hogy melyik országba utazz el, hova mennél?
Lakni: UAE (Egyesült Arab Emírségek (azon belül is Dubai)), Írország, UK, Skócia, Új-Zéland, Ausztrália
Nyaralni: Arab országok, Afrikai országok, Olaszország, India. Igazából nem tudok konkrétat/eleget mondani, mert mindenhova szívesen mennék nyaralni, kivéve a mostanság veszélyes helyeket, pl.: Afganisztán, Pakisztán stb.
12:27 vagyok.
Mostanában Olaszországba különösen vágyom,szóval most felveszem a listámra.Már tavaly nyáron is voltam Olaszországban,és előtte is egyik évben,bár akkor vagy 2 napot töltöttem olasz területen.De nyáron nagyon jól éreztem magam.Most is nagyon szeretem az országot,a nyelvet,a kajákat,mindent. :)) Még az olaszokat is szeretem.Miden ottani dolog hiányzik.
Persze szeretem azokat az országokat is,amiket már említettem,és oda is nagyon szívesen elmennék/visszatérnék.
De ma Olaszország felkerült a listámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!