Hogyan fejlesszem az önbizalmamat? Orvoshoz nem akarok menni.14/L
nem akarok regényt írni.
a lényeg:nagyon könnyen el lehet venni az önbizalmamat,pl ha vki azt mondja h furi a felsőm,rögtön azt gondolom hogy hülyén nézek ki:(aztán párperc mulva elkezdek gondolkodni,hogy nekem tetszik és ez a lényeg.kb. 10perc alatt el is hiszem...de ez így nem mehet sokáig:(
miért tudják el venni ilyen könnyen az önbizalmamat?az igazság az,hogy egyébként sincs sok:S mit tegyek ellene?szeretnék egy magabiztos,önbizalommal teli lányt látni a tükörben,de most nem azt látom..
kérlek vegyetek komolyan!
ezzel én is tisztában vagyok...de elég nehéz úgy ismerkedni,hogy nem vagyok jóba magammal:Sehhez szeretnék segítséget kérni Tőletek.
de azért köszi szépen!
15 éves vagyok, hidd el én is iylen voltam, minden zavart, azzal voltam elfoglalva, hogy ki mit gondol rólam, és vajon mit beszélhetnek a hátam mögött, velem is volt olyan, hogy anyutól kaptam 1 klassz ruhát amit felvettem, és másnap már azt hallotam, hogy nekik nem tetszik, és többet már nem vettem fel. Szerintem minden tini, vagy legalábbis a többsége átesik ezen a mélyponton, amikor minden zavarja, nincs megelégedve önmagával, a hibákat keresi, és azt hogy ki mit beszél róla. De hidd el, nem kell velük, nem szabad velük foglalkozni, nekem hál istenm sikerült eljutnom arra a pontra, hogy most már xccsak bizonyos emberek véleményére adok, ezek a barátaim és az édesanyám, a többiek pedig ha valami rosszat szolnak be elütöm 1 poénnal, vagy meghallgattom, tudod egyik füleden be másikon ki..és éled tovább a napjaidat.
Irj egy listát, hogy mit szeretsz magadon, lehet például az a szád, vagy az orrod...vagy bármi más..de minnél többet probálj találni, és akkor arra fektetni a hangsúlyt. Vagy kérdezd meg a barátaidtól, hogy mit gondolnak rolad, tulajdonságilag. Én igazából sokat segíthetek egy fiúnak (de nem a barátom, haverok vagyunk, de oylan mintha a testvérem lenne), neked nincs olyan barátod barátnőd akiben nagyon megbízol, és akire mindig számíthatsz?
Vagy például ha valami cikis történik veled, akkor ott én is hirtelen nem tudom mit csináljak, de végig gondolom, hogy ez bárkivel megeshet, és elnevetem magam, és ez hidd el sok embernek tetszik, hogy a saját "bénázásodon" tudsz nevetni, hidd el, nagyon jó ez. :)
Hát remélem tudtam valamit segíteni.
húh köszi szépen ezeket a hasznos válaszokat!
mellesleg én nem azt akarom,hogy magabiztosnak lássanak,hanem hogy az is legyek:))és nem csak ugy csinálni!:D
Sziaa! Tudom, hogy idióta ötlet, de nekem annyitól lett picivel több, hogy van példaképem. Kinézel egy "sztárt", de ne ilyen paris hiltonokat, meg britniket, stb.. Nekem Katie Holmes tetszik nagyon, de nem most, hanem a Dawson és a haverokban. Imádom, ahogy ott játszik, szerintem gyönyörű lány, és úgy egy az egybe tetszik az egész. (történettel, mindennel együtt) Szóval ha szeretnél valakire hasonlítani, úgy mosolyogsz, úgy hordod a hajad, valaki akire hasonlítassz, akkor azt fogod látni, de sikerült úgy kifessem magam mint ő, de sikerült úgy megcsinálni a hajam, mint neki van.. És ha látod, hogy hasonlítassz rá, az önbizalmad is több lesz. Egyébként keress valami sportot, tanulj sokat, és akkor büszke is lezsel magadra. ha ezek már mevannak, és így se, akkor bocsi:S
Remélem tudtam segíteni:) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!