14 eves vagyok. Igazabol eleg unalmas az eletem?
Figyelt kérdés
A velem egykoruaknak mar a szorakozas mast jelent. Bulik, cigi, pia s.t.b (Eddig egyiket sem probaltam ki, es nem is all szandekomban!) Az utolso evben atraktak egy teljesen idegen,"rossz" iskolaba, es utalom. Az osztalytarsaim hulyek, egytol egyik, foleg a "masik nem", vagyis a fiuk. Tenyleg nehez kapni egy velem egykorut, akivel ellehessen beszelgetni.
Szoval... nagyon keresek valamit vagy valakit az eletben, amitol teljes lesz ez az egesz... lehet,hogy butan hangzik, de igy erzek. Es nem tudom,hogy mi ez a valami...
Azok irjanak, akik ereztek igy. Amugy meg, az elso sorokat bevezetonek szantam. :)
2011. márc. 1. 20:10
11/19 A kérdező kommentje:
Utolso: Hulyenek nezel? Oszinten, engem senki sem tudna lebillenteni, akarmit is mondjon. Lehet,hogy ciki(szerintem nem) de ez akkor is en vagyok. :)
2011. márc. 3. 06:09
12/19 anonim válasza:
A FIÚK nem érnek később.. csak bebeszélik a fejükbe, uggyannn ollyanok mint a lányok agyilag, szellemileg, fizikailag is mint a lányok, ha nem mondják nekik azt 12-13-14 évesen h éretlenek vagytok csesszétek meg, akkor nem is viselkednek úgyahogy, 14 vok, fiú és ezt vettem észre, ne érzem magam éretlennek, és nem is vagyok az, én meg a saját korosztályom beli lányokat tartom éretlennek, mert azthiszik tényleg felsőbrangúak, remélem ez nem sért meg senkit, csak ha más felmerűt, akk beleszólok, :)
13/19 szamóca. válasza:
nehülyéskedj már most tanultuk hogy később kezdődik meg náluk az érés. egy őskövület pszichologus magyarázta el nekem:D az hogy TE éppen korábban értél, az egy dolog. de a fiúk későb érnek. pont. ez most olyan intha újra be akarnád bizonyítani hogy a föld mégiscsak lapos...
14/19 anonim válasza:
ilyeneken nem töröm a fejem, de hidd el, ha meghal 12 évesen az apád, akkor nem leszel éretlen 14 évesen.pont.
15/19 A kérdező kommentje:
Bocsi,de faradt vagyok, ezt a 12-14 eves cuccot nem ertem, utolso?
2011. márc. 4. 20:06
16/19 anonim válasza:
Csak annyi, h belebeszélik a fejébe a 12-14 éves fiúknak, h éretlenek, és tényleg azok lesunek, a lányok meg érettek(legalábbis annak érzik majd magukat) de vannak kivételek.. :D utcsó vtam
17/19 szamóca. válasza:
hát tudod, azért írtam hogy az egy dolog hogy TE már érett vagy, de nyilván mint mindig itt is általánosságban kell beszélnünk, és nem, nem az az átlag hogy 14 évesen a fiú már érett. még a lány sem. de általában a fiúk egy-két évvel később kezdenek el érni. ami "lemaradást" majd aztán pár év mulva behoznak. sssenki nem beszélt itt rólad :)
18/19 szamóca. válasza:
azt sem mondtam hogy al ányok érettek. korábban kezdenek el érni. ami kezdetben csak borzalmasan idióta röhögcsélés formájáan mutatkozik meg, de már más érdekli őket. később, 16-17 éves korra ezért van az, hogy (majdnem) minden lány nála két-három évvel idősebb pasival jár.
19/19 anonim válasza:
Tom h nem rám mondtad h éretlen vok, vannak kivételek, lehetr az vok lehet nem.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!