Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szerezzek önbecsülést?

Hogyan szerezzek önbecsülést?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyúrás, gitározás, és a másokkal való kötekedés szerez nekem önbecsülést. Na meg persze a barátnő. Irhatnál többet magadról amugy...
2009. febr. 16. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél a piacon! Most akciós áron 2 kilót kapsz egy ezresért! :D
2009. febr. 16. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
az önbecsülés ugye az, h becsülöd magad. ha ez nincs igy, akkor nem teszel olyan dolgokat, ami ezt kiválthatná. miért nem?? egyszerüen cselekedj olyan dolgokat, amitől becsülöd magad, pl h kiállsz a barátaid mellett, vagy egyszerüen kiállsz az igazság mellett, tüzön-vizen át, ettől valaki leszel, érted? légy korrekt, őszinte, becsületes, mindennél fonotsabb, h megbizható!, és ettől a körülötted lévők is sokra fognak tartani, ettől pedig te is többre tartod magad majd. ennyi az önbecsülés.. sok sikert!
2009. febr. 17. 09:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy mitől becsülném magam.

"légy korrekt, őszinte, becsületes, mindennél fonotsabb, h megbizható!" az vagyok, de inkább csak belémrúgtak és kihasználtak miatta

2009. febr. 17. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
de mindig nézd meg, kivel vagy az!!!!!! legyél jó emberismerő, és ne add magad annak, aki nem érdemel meg. ennél tartsd többre magad.
2009. febr. 18. 08:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg az önismeretem annál is bajban van,hogy másokat jól lássak. :O( Jaj, ezeket a dolgokat hogy lehet megtanulni, ha eddig nem sikerült?
2009. febr. 18. 08:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

(megint én:) -na gyorsan kezdj el pszichológiát olvasni méghozzá emberismeretet. vannak kifejezetten ilyenek. abból aztán tanulhatsz!!!!! h mit miért teszünk, mitől vagyunk ilyenek és olyanok (pl. önbecsülés nélküliek v nem), mitől alakultak ki ezek bennünk, és miként lehet ezeken változtatni. gyökeresen megváltoztat ez majd, kezdesz értni dolgokat, majd meglátod. és ezen kivül próbálj ilyen társaságot találni, egyetlen ember is elég, aki szeret elbeszélgetni ezekről és még "ért" is hozzá! oké? meglátod, nagyon hamar eléred az első lépcsőfokot, onnan pedig csak rajtad múlik, milyen gyorsasággal haladsz tovább.

és van egy jó példám. vegyél fel egy pólót(kabát, pulcsi, bármi) amit nem szeretsz, NAGYON NEM szeretsz. és sétálj végig benne tömeges utcán. (figyelj közben magadra és az emberekre). aztán vegyél fel olyat, amit NAGYON szeretsz. és menj végig ebben is. figyel magadra és rájuk. amit kiadsz, visszakapod. ha látszik rajtad, h nem érzed jól magad benne, úgy is néznek rád és úgy is kezelnek. ha látszik rajtad, h jól érzed magad benne, eszerint néznek rád. mert azt látják benned amit kimutatsz!!!!!!! ez az önbecsülés lényege. érted? át tudtam adni, ahogy akartam?

2009. febr. 19. 13:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy nyugis nap szépen ülj le egy csöndes szobában, és kezd el magadnak hangosan felsorolni,hogy mennyi mindent értél már el az életedben, és hogy mi mindened meg van.

Segíteni fog :)

2009. febr. 23. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!