Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rák férfira mi a jellemző?

Rák férfira mi a jellemző?

Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 18:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én férjem az, úgyhogy : rendszerő, precíz, alapos,megbízható, családszerető. De vannak rossz tulajdonságai is,pl. bizonytalan, önállótlan, zárkózott, nem túl szórakoztató, lusta, lassú, hirtelen ezek jutottak az eszembe.De ha a horoszkópoknál megnézed mi a jegy jellemzői,lehet hogy azt találod igaznak. Én is rák vagyok, de rám illenek a jegy tipikus tulajdonságai nagyjából.A férfi RÁK valahogy más RÁK szerintem... De szerintem nem mindenki tipikus, hiszen akkor csak 12 féle jellemű ember létezne...Az aszcendens is befolyásolja ezeket állítólag.
2009. febr. 15. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

az, h 2hónap urán mer lemsárolni először, 4 hónap után erlhagy, mondván h nem szeret

és erre kb 1 évre rá egy éjszaka megdug.

2009. febr. 15. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

ja és nem tudsz belőle kiszereteni.

jah és még az uccán se köszön....

jah és még sunyi is...

jah és még bocs, csak reménytelen az életem...

2009. febr. 15. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a rák precíz,család centrikus,hagyomány örző,nem túl könnyen mutatja ki az érzéseit,néha okoskodó,mindig lehet vele őszintén beszélgetni....de ez nem mindengyikre igaz de akiket én ismerek és Rák csillagjegyűek azokat ez jellemzi
2009. febr. 15. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
A rák ffiak érzelmesek,félének,de lobbanékony természetűek.
2009. febr. 16. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:

A Rák emocionális jegy ( érzelmi ), ami két végletű lehet.

Az egyik az az, hogy pont emiatt a tulajdonsága miatt vonzza be a partnerét, a másik pedig az, hogy minden dolgot a világon érzelmileg közelít meg, ami kizárja a józan gondolkodást és így könnyedén esik önmaga csapdájába + még a partnerét is eltávolítja magától amiatt, hogy nem képes egy kapcsolatot a reális oldaláról szemlélni, hanem belemegy azokba a mélylélektani dolgokba, amik a kapcsolat végét idézhetik elő.

Pl: féltékenységi jelenetek, melyek alapja gyakran nem is létezik, de mivel szeret a múltban kutakodni, így előhozhat onnan valami olyasmit, ami egy régi kedvesre pl. jellemző volt, és úgy éli meg, mintha az új partnerre is pont ezek lennének az abszolut jellemzőek.

De alapesetben ilyen a Rák jegy: érzelmes, bizonytalan, állandó megerősítésre vágyik és ki is harcolja azt, saját meggyőződései adják neki az igazi lendületet és önbizalmat, amikor - mivel ösztönösen ráérez a dolgokra és ezzel együtt az igazságra is, mégis gyakran görbe tükrön keresztül szemléli az életet, mert az illúziók világában él - a saját maga által felállított tézis ( feltételezés ) beigazolódni látszik.

Szüksége van a változatosságra, de érzelmi téren inkább a megállapodottságot szereti.

Uralkodó eleme a Hold.

A Hold energiaforrásként hat a Rákokra.

Holdtöltekor olyan energiák szabadulnak fel bennük, mind érzelmi és mind fizikai téren, amelyek a fogyó Holddal fordított arányban aztán lecsökkennek.

Ilyenkor hajlamosak a melankóliára, a visszahúzódásra.

A Rák férfiak azok az emberek, akik gyakran azért csalódnak, mert egész egyszerűen nem képesek ész érvekkel meggyőzni saját magukat egy-egy dologról, eseményről, de gyakran partnerről sem, és csak később fogják fel, hogy elszalasztottak bizonyos lehetőségeket, melyeknek súlyát azok aktualitásakor nem voltak képesek felmérni, feltérképezni, sőt: megragadni.

Ilyenkor futnak olyan felesleges köröket, amelyeket kicsit racionálisabb világlátással elkerülhettek volna.

2009. febr. 16. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
ne kezdj rákkal!!! soha. nekem ez a tapasztalatom, és nem egy után..
2009. febr. 17. 10:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hátrafele mennek.
2009. febr. 17. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!