Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha bedőltem egy...

Mit tegyek ha bedőltem egy virtuális kapcsolatnak? :' ( és most az egész életemet tönkre tette a srác?

Figyelt kérdés

október 17-én felwett msn-re egy fiú ( legyen az "xy") hogy az iskola bálon láttak engem a hawerjáwal.. és hogy a hawerjának bejöwök de ő nem mer engem felwenni msn-re... aztán wégül mégis csak "xy"-nak tetszettem meg . mindent elhittem neki.. egy hónap után .. (amikor ugyanis lejárt a fogadási idő. o.O ) beadta nekem az "xy" hawerja hogy meghalt. teljesen kikészültem az egész sulim tudott róla. :'( aztán hirtelen újra feltűnt "xy" (persze csak msn-en, mert élőbe még soha nem találkoztam wele, walahogy pont mindig a legjobb barátnőm wolt az aki találkozott wele ).. és azt mondta hogy nagyon belémszeretett , és hogy az elején még csak newetett raltyam amikor bedőltem nekik, de utána már nem. Wett nekem egy iPone-t. (elwileg. ) ez az egész 5 hónapig tartott, majd most nem rég.. wagy 50 lánnyal kawart persze nekem azt mondta, hogy csak barátilag szereti őket.. mert én wagyok aki mindennél többet jelent számára. Én megkérdeztem az egyik lányt "ab"-t, hogy mit szólt "xy" amikor elmondtad neki hogy bejön neked. nah ez a lány elmondta "xy"-nak hogy én kérdezősködtem o.O és hogy benyalok.. :'( "xy" számára égő, szánalmas, szar alak lettem és ott hagyott. Öszejöt az "ab"-wel. Én sok barátomnak elmondtam az öt hónap történések , egyik barátom nagyon felháborodott hogy ilyet mert tenni welem. és amint az most kiderült ráküldött walakit hogy werje meg az "xy"-t... eltört a keze. (elwileg) . nahh már most honnan tudta az a walaki aki megwerte az "xy"-t hogy hol lakik... ha még én sem tudtam. o.O az egyetlen aki tudta az a legjobb barátnőm wolt .

Szerintetek a legjobb barátnőm is benne lehet a dologban?

2011. febr. 23. 11:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Úgy legyen!:)

Egyébként kedves kérdező. neked mi a véleményed?

2011. febr. 23. 17:38
 12/20 haggyámán ***** válasza:
100%
Ezért nem szabadna 12 évesen msn-ezni. Meg, nekem feltűnő lett volna, hogy egyszer se találkozott velem. Személyes véleményem szerint, az egész a Te hibád, kedves kérdező. A hiszékenységnek is van egy bizonyos határa, tudni kell nem átlépni.
2011. febr. 23. 18:13
 13/20 anonim ***** válasza:

1. Írjál már normálisan, légy szíves, mert baromi gáz, hogy folyton w-zel, és folyamat helyesírási hibákat vétesz.

2. Az is gáz, hogy egyáltalán hagyod, hogy ilyen esetek kialakuljanak. Amit a haveri körrel műveltetek, az szánalmas, és gyerekes - már megbocsáss.

De azért kívánom, hogy ennél nagyobb problémáid soha az életben ne legyenek...

2011. febr. 23. 19:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Miért kell így írni?? Elolvasni is képtelen vagyok, nem hogy normálisan válaszolni...
2011. febr. 24. 00:17
 15/20 anonim ***** válasza:

A "v" w-vel való helyettesítése divat. Írásban ugyanúgy nyilvánul meg, mint a legtöbb divatja szült megfogalmazás, leírás.

Kérdező: te a valóságban élsz? Aki állandóan a gép mögé bújuk, és nem vállalja magát, már nem kóser vele valami. Nem tűnt fel?

2011. febr. 25. 14:33
 16/20 A kérdező kommentje:

ez egyáltalán nem így van ... én voltam az egyetlen ebben a sztoriban aki nem hitte el hogy ilyen létezik a barátnőim mondták hogy létezik netes kapcsolat. és mondtam oké. és egyáltalán nem élek a net világába.

és írászavarom sincs. :S

mindössze csak tudni szerettem volna a véleményeteket ... :$

2011. febr. 25. 17:42
 17/20 haggyámán ***** válasza:

Attól függetlenül, még mindig a te hibádnak tartom.

Az pedig eléggé túlzás, hogy az egész életedet tönkretette.

2011. febr. 25. 17:52
 18/20 A kérdező kommentje:

jó rendben . értem én hogy én vagyok a szar. :/

és amúgysem számít már... azóta összejött az egyik barátnőmmel. bár még ők sem találkoztak ...

most a fiúval csak haverok vagyunk.

... igaz . nem tette tönkre az életem ... de pár hete még úgy éreztem . : (

2011. márc. 12. 21:30
 19/20 haggyámán ***** válasza:

Nem azt mondta, hogy sz*r vagy, hanem hogy ha figyelmesebb vagy egy kicsit, akkor ez elkerülhető lett volna.

Amúgy pedig, ha azt a lányt barátnődnek tartod, mond el veled mi történt. Ha még így is járni akar azzal a sráccal, akkor az már saját felelősségére tegye.

2011. márc. 12. 21:40
 20/20 anonim ***** válasza:

Arra lennék kíváncsi, hogy jött össze a barátnőddel, ha még nem is találkoztak. Bocsi, de nemi életet is msn-en meg fészbukon fogtok élni?

Az egész életed meg kb. 70 évig tart, szerinted ez az 5 hónapos buta gyerekes sztori lesz rá bármilyen hatással?

2011. nov. 22. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!