Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem akarok felnőni! Van még...

Nem akarok felnőni! Van még valaki így?

Figyelt kérdés
Általában úgy vannak ezzel a korombeliek, hogy fel akarnak nőni aztán menni a saját fejük után, de én nem akarok... nem tudom, hogy mi akarok lenni mert semmi nem érdekel (fura de így van) és nem tudok majd megélni, meg én semmit nem tudok a világról, meg sose voltam valami eljárogatós ember, csak itthon vagyok legtöbbször, így nem sokat tudok a világról, meg hogy hogy működnek a dolgok. Igazából tanulni se azért tanultam és tanulok mert valami konkrét célom lenne vele, csak azért hogy ne legyen lelkiismeret furdalásom + a szüleim miatt. Más is van így? Mit lehet tenni?
2011. febr. 22. 20:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igazából nekem a szüleim még mondták anno, hogy túl fiatal vagyok, meg sosem néztek jó szemmel rám amikor elkéreckedtem valahová, ez olyan 16 éves koromban volt. Most igazából nem változott semmi, és ugyanolyan fiatalnak érzem magam bármihez, mert valahogy ez is megmaradt vagy nem tudom...
2011. febr. 23. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Én csak 13/L vok de már most nem akarok felnőni és ezzel nem tudok élni nap mint nap :'( úgy teszem túl magam rajta, hogy nem foglalkozom a jövővel és "csak a mának élek"
2011. febr. 28. 19:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem az minden vágyam, hogy felnőtt legyek. Kocsit vezessek, dolgozzak, utazzak, ...
2011. márc. 1. 20:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Más is van így! Én legalábbis ugyanígy vagyok... én is tizennyolc éves vagyok, és fogalmam sincs, hova tovább érettségi után, míg a többiek már a sulit is kinézték. Viszont kitűnő vagyok, de fogalmam sincs minek, amikor úgysem tudok mit kezdeni vele... :S Én is egyfolytában otthon gubbasztok, és gitározok, amivel tök jól elvagyok mert rosszul, feszélyezve érzem magamat a korombeliek között (meg bármilyen ember társaságában :S) Anyám meg mindig azzal cukkol, hogy naa van valami fiú a láthatáron? Nem akarom elkeseríteni azzal, hogy elárulom hogy az égvilágon semmi sem történik az életemben... XD

Szóóóóval nem tudom, mit tehetnél! Mondanám, hogy próbálj nyitottabb lenni, társaságot keresni, de nem adok olyan tanácsot , amit én sem fogadok meg :D

2011. márc. 1. 21:36
 15/16 A kérdező kommentje:
21:36-os: Ez esetben eléggé hasonlók vagyunk :), bár nem tudom, hogy ez jó-e :D.
2011. márc. 1. 22:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hgoy sok a közös bennünk, de ez semmiképp nem jó XD

De most komolyan, valahogy változtatni kéne ezen... :S

2011. márc. 1. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!