Az normális, ha valaki utál élni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 09:22
1/5 yuda válasza:
Ha csak időnként kap el egy ilyen érzés,főleg,ha a körülmények összecsapni látszódnak ellened,akkor előfordulhat bárkinél,de el is múlik hamarosan.
2/5 anonim válasza:
Mintha már lett volna ilyen kérdés. Utólag meg a kérdezőről kiderült, hogy egy bunkó tajparaszt egyetemista, valamelyik kamu szakról, és valami szakdolgozathoz kellett neki. Emellett jól le is szidalmazott mindenkit a nagypofájú.
Te ugyanaz vagy, és nem sikerült a vizsga, vagy komolyan kérdezed? :S
3/5 anonim válasza:
Én is utálok élni, de nem is vagyok normális.. persze ez alatt azt értem, hogy a gyermekkorom nem volt hétköznapi, így aztán a pszichés feljődésem eltérően alakult a megszokottól. így aztán valahogy boldog sem tudtam lenni, és mostanra elegem lett az életből. Le lehet pontozni, de mit tegyek, ha ez az igazság..
4/5 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy nem normális. Feltetted volna ezt a kérdést ha te normálisnak tartod?
5/5 anonim válasza:
Teljesen normális.
Élni alapvetően nem jó, ha megnézed egy átlagos ember átlagos napját. Igazából egy hajsza, harc az egész. A felejtésnek tanulunk és a pusztulásnak dolgozunk.
A másik, ha belegondolsz, mindenki egyedül van, saját maga harcolja meg az életét. Az emellett létező apró örömök nem hiszem, hogy kompenzálják az egész alapvető tragédiáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!