Boldog vagy?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 21:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Mondjuk igen.

Csak most apróbb idegeskedni valóim vannak és picit aggódom, de majd elmúlik.

2011. febr. 19. 21:54
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
nem. itt valaki irta, hogy o azert boldog, mert van mit enni, hol lakni. nekem is megvan mindez, es rohadtul nagyon nem vagyok boldog :(
2011. febr. 19. 21:59
 23/32 •ß• ***** válasza:

Úgy érzem önző lesz a válaszom...de nem.

Van párom akivel szeretjük egymást,vannak barátaim,családom...de valami mégis hiányzik.

2011. febr. 19. 22:08
 24/32 haggyámán ***** válasza:
Igen.
2011. febr. 19. 22:15
 25/32 szamóca. ***** válasza:

ha mélyen magamba nézek, akkor nem.

de ez a legnagyobb titkom, amiről soha, senki nem fog tudni aki számít.

2011. febr. 19. 22:37
 26/32 A kérdező kommentje:
Utolsó. Mintha én írtam volna, Annyira igaz rám is és már bőgök is....
2011. febr. 19. 22:49
 27/32 szamóca. ***** válasza:
neharagduj, nem akartam megsiratni :) ne sírj. attól nem lesz jobb... Miért nem vagy boldog?
2011. febr. 19. 22:51
 28/32 anonim ***** válasza:
nem
2011. febr. 19. 22:56
 29/32 A kérdező kommentje:

Igazából van egy 1 éves kislányom, na Ő az én boldogságom. Van persze férjem is, de valahogy nem vagyok boldog a házasságban. Mintha ez nem az én utam lenne. Nehéz ezt így megfogalmazni. Nem olyan az életem, mint amilyenben igazán boldog lennék. A lányomon kívül nem érzem azt, hogy érnének napi örömök. Remélem nem hangzik önzőnek. Nagyon nehéz ezt így itt megfogalmazni. Biztos lehetne rosszabb is, hisz engem nem vernek, a lányomat sem, nem isszák el a pénzt..stb. Valami mégsem ok. Köszi, hogy kérdezted:-D

Neked mi nem stimmel?

2011. febr. 19. 22:59
 30/32 szamóca. ***** válasza:

nem szeretem ezt a lehetne rosszabb is kifejezést. téged ez bánt, neked ez rossz. ez a lényeg, nem kell itt etiop gyerekhez hasonlítani magad :)

nm voltam még a helyzetedben... talán a házas élet, vagy a férjed a baj? ha csak maga az életforma, próbálj meg kitörni belőle. attól hogy anyuka vagym ég nem áll meg az élet, menj, keress egy hobbit. járj táncolni, festeni, futni, amit szeretnél csinálni :) rögtön jobb lezs meglátod. ha a férjed a probléma, azt is meg lehet oldani, legvégső esetben kilépéssel, de lehet azon is sokat segít ha valami oylat csinálsz, amit szeretsz. sok sikert, és jobbulsát :))

én csak...igazából csak az átlag tini gondjaival küszködöm. kijöttem egy borzsalmas kapcsoaltból, nem akartam megszeretni senkit, hát naná hogy sikerült, és naná hogy átvágott mint szart a palánkon. a "barátaim" egyszerűen nem bírták elviselni hogy már nem az a mindig vigyori 0-24ig lelki szemetesláda vagyok aki sokáig voltam, és én is igényleg néha némi figyelmet, ugyhogy velük is dráma van. és szombat hajnalban itt ülök :) kicsit egyedül érzem magam... de majd elmúlik :D

2011. febr. 19. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!