Megennél egy embert (emberből), ha az életed függene tőle?
Pfujj.. inkább éhen halnék :S
Csirkehúson kívül mást ha az életem múlna rajta se ennék meg OO
És minden egyes nap csak csirkehúst eszel, semi mást? Reggelire, ebédre, vacsorára csirke?
Hűű, ez nagyon kemény lehet.
Nem unod még ezt az egyhangú étkezést? Az orvosok szerint sem túl szerencsés. ... Legalább némi zöldséget ehetnél néha mellé...
:DD
Szerintem én meg a szerelmemmel kezdeném a sort, mert tudnám, hogy utána egy darabját mindig magamban hordoznám és a részem lenne :-D
Na de félretéve a viccet, szerintem az ember egy olyat állat, mint az idomított kutya, csak ráhúztak az idők során egy civilizációnak nevezett szép kis színes ruhát, de ha azt levetkőzi, akkor mint ahogy egy drága jámbor kutya sem hazudtolhatja meg a múltját és a vérét, szerintem úgy az ember is képes pillanatok alatt visszarepülni az őskorba, ha a saját túléléséről van szó. Kíváncsian figyelném azok arcát a dzsungelben egy repülőszerencsétlenség egyedüli túlelőjeként, akik azt írták, hogy inkább éhen halnának, mintsem ember egyenek. És tényleg jó példa az Életben maradtak c. film, és bár a Barlang (Descent) - ami néhány barátnő hobbijáról szól - nem kifejezetten ehhez kapcsolódik, mégis, szerintem kiválóan adja vissza azt, hogy valakiből, az üldözöttből hogyan válik üldöző, hogy mennyire képes az ember alkalmazkodni és lesüllyedni dolgok mélyére, csak hogy garantálja a saját túlélését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!